Ο Κώστας Σημίτης αποχαιρετά τον Κωστή Στεφανόπουλο
Υπηρέτησε τη χώρα με παραδειγματική αξιοπρέπεια, δήλωσε ο Κώστας Σημίτης για την εκδημία του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλου.
Η δήλωση του Κώστα Σημίτη:
«Ο Κωστής Στεφανόπουλος υπήρξε ένας υποδειγματικός Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Με βαθιά αφοσίωση στο εθνικό και το δημόσιο συμφέρον, με προσοχή να υπερβαίνει και να συμβιβάζει τις αντιθέσεις, με ακεραιότητα και εντιμότητα στην άσκηση των καθηκόντων του, υπηρέτησε τη χώρα με παραδειγματική αξιοπρέπεια»
Οι κυβερνήσεις του κ. Σημίτη συνέπεσαν με τη δεκαετή θητεία του Κ. Στεφανόπουλου στο αξίωμα του ΠτΔ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Ο Κώστας Σημίτης, στη δήλωσή του, πρόσθεσε:
«παρά τη διαφορετική πολιτική μας προέλευση, συνεργαστήκαμε παραγωγικά σε όλα τα θέματα και αναπτύξαμε μια δημιουργική σχέση και φιλία. Λυπούμαι πολύ που δεν θα μπορέσω να παραβρεθώ στην κηδεία ενός σπουδαίου πολιτικού και ανθρώπου που εκτιμούσα ιδιαίτερα. Θα απουσιάζω στο εξωτερικό».
Το Filante είναι η νέα διεθνής ναυαρχίδα της Renault
09:21
Πενταετής φυλάκιση για τον πρώην πρόεδρο της Νότιας Κορέας Γιουν - Αντιμέτωπος με άλλες επτά δίκες
09:11
Σπάτα: Πώς οι Κινέζοι «τρύπωναν» σε κινητά μέσω «ψεύτικης κεραίας» σε πορτ μπαγκάζ - Η μέθοδος «SMS Blaster Attack»
09:02
Αίγιο: Συνελήφθη o 16χρονος που ξυλοκόπησε συνομήλικό του έξω από σχολείο
09:02