ΕΛΛΑΔΑ

ΤΖΟΚΕΡ: «Πυρετός» πριν την κλήρωση των 5 εκατ. ευρώ (στατιστικά στοιχεία και πίνακες)

EUROKINISSI/Γιώργος Κονταρίνης

H αντίστροφη μέτρηση για την κλήρωση του Τζόκερ έχει ξεκινήσει και περισσότερα από 5.000.000 ευρώ αναζητούν τον τυχερό ή τους τυχερούς της πρώτης κατηγορίας με... μεγάλες τσέπες που θα τα κερδίσουν.

Στις 10.00 τo βράδυ της Πέμπτης 20 Οκτωβρίου, θα γίνει η κλήρωση του Τζόκερ.

Από την Κυριακή που σημειώθηκε το ένατο κατά σειρά τζακ ποτ μέχρι το βράδυ της Τετάρτης, συμπληρώθηκαν στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ περισσότερες από 3,5 εκατομμύρια στήλες.

Ο αριθμός των στηλών που θα συμπληρωθούν αναμένεται να ανεβαίνει μέχρι και λίγη ώρα πριν κλείσει το σύστημα του ΟΠΑΠ που δέχεται τα συμπληρωμένα δελτία.

Από το πρωί της Πέμπτης επικρατεί στα πρακτορεία του ΟΠΑΠ το αδιαχώρητο καθώς χιλιάδες κόσμου διεκδικούν το ιλιγγιώδες ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ.

Τα κρίσιμα στατιστικά των 9 τζακ ποτ

Όπως προκύπτει από τα στατιστικά των 9 τελευταίων κληρώσεων που σημειώθηκε τζακ ποτ, οι αριθμοί 11, 40, 41 έχουν εμφανιστεί 3 φορές και οι αριθμοί 45, 20, 2, 12, 23, 36 έχουν εμφανιστεί 2 φορές. Ο μαγικός αριθμός τζόκερ ήταν σε δύο κληρώσεις το 3 και σε άλλες δύο το 1. Επίσης, όπως προκύπτει από τα επίσημα στατιστικά του παιχνιδιού που είναι διαθέσιμα στο www.opap.gr και στην εφαρμογή opapp. Οι αριθμοί με τις περισσότερες εμφανίσεις σε κληρώσεις είναι στην πεντάδα οι: 37, 34, 32, 18, 13και τζόκερ οι αριθμοί 6 και 16.

Τα κέρδη που έχει μοιράσει το τζόκερ

Δείτε τα κέρδη που έχει μοιράσει το Τζόκερ στους 211 νικητές πρώτης κατηγορίας από το 2008 μέχρι σήμερα.

Πηγή: ΟΠΑΠ

Δείτε τα κέρδη που έχει μοιράσει το Τζόκερ στους 17 νικητές πρώτης κατηγορίας από το 2016

Πηγή: OΠΑΠ

Δείτε τα στατιστικά στοιχεία από την επίσημη ιστοσελίδα του ΟΠΑΠ, που δείχνουν την εμφάνιση ή την καθυστέρηση της εμφάνισης αριθμών, τόσο όσον αφορά την πεντάδα, όσο και για τον αριθμό ΤΖΟΚΕΡ.

Εμφανίσεις/καθυστερήσεις αριθμών για την 5άδα

Οι εμφανίσεις / καθυστερήσεις αριθμών για το ΤΖΟΚΕΡ


Πηγή: ΟΠΑΠ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης