ΕΛΛΑΔΑ

Ψάχνουν το πρόσωπο που διέταξε την επίθεση στον αρχιφύλακα του Κορυδαλλού

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//EUROKINISSI

Το " διευθυντικό κέντρο" από το οποίο δόθηκε η εντολή για τη βομβιστική επίθεση σε βάρος του αρχιφύλακα του Κορυδαλλού προσπαθούν να εντοπίσουν οι Αρχές.

Τα πράγματα τα τελευταία 24ώρα έχουν γίνει πιο περίπλοκα για τους αξιωματικούς που ερευνούν την υπόθεση καθώς όπως έλεγαν στο CNN Greece «μπορεί η συνδεσμολογία της βόμβας και ο τρόπος που λειτούργησαν οι δράστες να παραπέμπει σε ανθρώπους της νύχτας και κοινό ποινικό δίκαιο, όμως δεν αποκλείεται η εντολή για το χτύπημα να δόθηκε από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου ή ακόμα και από φυλακισμένους τρομοκράτες».

Για να ενισχύσουν μάλιστα αυτό το σκεπτικό τους οι αστυνομικοί, θυμίζουν την βομβιστική ενέργεια στην διευθύντρια των φυλακών Κορυδαλλού, η οποία είχε γίνει στόχος τρομοκρατών που είχαν συνεργαστεί για την κατασκευή της βόμβας με άτομα του κοινού ποινικού δικαίου. Αυτό είχε φανεί τότε από την πρώτη στιγμή που ανέλυσαν την συνδεσμολογία της βόμβας την οποία άγνωστοι είχα τοποθετήσει κάτω από το αυτοκίνητο της διευθύντριας των φυλακών.

«Στον Κορυδαλλό βρίσκονται και ποινικοί και τρομοκράτες και δεν θα αποτελούσε φυσικά καμία έκπληξη να είχαν συνεργαστεί και πάλι για ένα χτύπημα σε άτομο που είχαν βάλει στο στόχαστρο μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων..» υποστηρίζει υψηλόβαθμος αξιωματικός.

Πάντως στην κατάθεση του ο αρχιφύλακας υποστήριξε ότι δεν υποψιάζεται ποιος μπορεί να βρίσκετε πίσω από το χτύπημα αλλά μπορεί να υποψιαστεί ότι ο ξυλοδαρμός που είχε δεχθεί στο παρελθόν στο δρόμο από αγνώστους, ήταν εντολή από άτομα του αντιεξουσιαστικού χώρου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης