Χαλκίδα: Νοσηλευτής συνελήφθη για κακοποίηση της συζύγου του - Πάτησε Panic button
Σύλληψη
ΑΠΕ-ΜΠΕΑκόμη ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε αυτή την φορά στην Εύβοια, καθώς ένας νοσηλευτής συνελήφθη για κακοποίηση της συζύγου του, μέσα στον χώρο εργασίας του, στο Νοσοκομείο Χαλκίδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, είχε προηγηθεί η καταγγελία στις αρχές και η άμεση ενεργοποίηση του Panic button που της είχε ήδη διατεθεί όταν η επίσης νοσηλεύτρια σύμφωνα με πληροφορίες του evia online το βράδυ της Μ. Πέμπτης κατήγγειλε για ξυλοδαρμό τον σύζυγό της.
Ο άνδρας συνελήφθη από την αστυνομία την ώρα που προσήλθε για να αναλάβει βάρδια.
Η γυναίκα, σε κατάσταση ψυχολογικής και σωματικής πίεσης, φέρεται να έκανε χρήση του ειδικού κουμπιού συναγερμού, το οποίο έχει προβλεφθεί για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης, με αποτέλεσμα η αστυνομία να επέμβει άμεσα και να προχωρήσει στη σύλληψη του δράστη.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Φωτιά σε σπίτι στην Εύβοια - Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν τρία άτομα
Χαλκίδα: Αυτοκίνητο κατέληξε στην θάλασσα - Νεκρός ο οδηγός
Ακινητοποιήθηκε τρένο του προαστιακού στην Οινόη - Απεγκλωβίστηκαν οι επιβάτες
«Δεν υπακούει σε κανόνες»: Γιατί το Sinners εξελίσσεται σε φαινόμενο του box office
08:12
Λουτρό αίματος στο Ιράν: Σπαρακτικές σκηνές σε αυτοσχέδιο νεκροτομείο μετά την αιματηρή καταστολή των διαδηλώσεων (vids)
08:12
Helleniq Energy: Σε λειτουργία ο αγωγός Θεσσαλονίκης - Σκοπίων - Πώς αλλάζει το ενεργειακό τοπίο
08:02
Χλόη Λασκαρίδη: Αυτό που κάνει τη διαφορά σε ένα ξενοδοχείο είναι η «ψυχή» που αποπνέει
08:00