Συναγερμός για την εξαφάνιση 16χρονου από τη Θεσσαλονίκη
Το Χαμόγελο του Παιδιού
INTIME NEWS / ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣΣυναγερμός έχει σημάνει στις αρχές για την εξαφάνιση 16χρονου από τη Θεσσαλονίκη.
«Το χαμόγελο του Παιδιού» σε ανακοίνωσή του αναφέρει πως προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων του ανήλικου, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του καθώς ενδέχεται η ζωή του να βρίσκεται σε κίνδυνο.
Αναλυτικά η ανακοίνωση από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»:
Στις 20/04/25 και ώρα 13:00, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Θεσσαλονίκης, ο ΧΑΡΑΠΙ ΚΡΙΣΤΙΑΝ, 16 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε στις 21/04/2025 και προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων του ανήλικου, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς του, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι που θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.
Ο ΧΑΡΑΠΙ ΚΡΙΣΤΙΑΝ έχει ύψος 1,70 μ., είναι αδύνατος, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Επίσης, έχει μια ελιά στο δεξί μέρος του λαιμού του.
Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε τζιν κοντό παντελόνι, μπλε μπλούζα με λευκά γράμματα και μαύρα αθλητικά παπούτσια.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού», όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000» καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.
Λαβρόφ: Η Ρωσία πρέπει να συνεχίσει να εργάζεται με το Ιράν - Αιχμές κατά των ΗΠΑ
21:56
Αντιμέτωπη ξανά με πρόταση μομφής η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
21:44
Έτοιμο να απαντήσει «με αποφασιστικότητα» σε ΗΠΑ και Ισραήλ, δηλώνει το Ιράν
21:32
ΚΡΙΣΙΜΟ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ 24ΩΡΟ: Επί ποδός πολέμου η Μέση Ανατολή: Χτύπημα ετοιμάζουν οι ΗΠΑ, με δολοφονία Τραμπ απειλεί το Ιράν
21:20