Υπουργείο Υποδομών για έκρηξη στα γραφεία της Hellenic Train: Τίποτα δεν δικαιολογεί την τρομοκρατία
Ανανεώθηκε:
Στο σημείο της έκρηξης κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών (ΤΕΕΜ) της ΕΛΑΣ
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSIΗ πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών καταδικάζει τη βομβιστική επίθεση στα γραφεία της Hellenic Train, από την οποία, ευτυχώς, δεν προκλήθηκε τραυματισμός, παρά μόνο μικρής έκτασης υλικές ζημιές.
Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρίστος Δήμας δήλωσε: «Η βομβιστική επίθεση που έγινε σήμερα στα γραφεία της Hellenic Train είναι μια απολύτως καταδικαστέα πράξη. Πρόκειται για εγκληματική ενέργεια, η οποία έθεσε σε κίνδυνο τη ζωή ανθρώπων, εργαζόμενων και περαστικών, σε ένα κεντρικό σημείο της Αθήνας και σε ώρα υψηλής κυκλοφορίας. Τίποτα δεν δικαιολογεί την τρομοκρατία, καμία πράξη βίας δεν αποδίδει Δικαιοσύνη. Τον λόγο τώρα έχουν οι Αρχές και η Δικαιοσύνη».
Ο αναπληρωτής Υπουργός Μεταφορών κ. Κωνσταντίνος Κυρανάκης δήλωσε: «Η σημερινή επίθεση στα κεντρικά γραφεία της Hellenic Train είναι μια πράξη βίας που δεν μπορεί και δεν πρέπει να έχει θέση σε μια δημοκρατική κοινωνία. Την καταδικάζουμε. Ο δρόμος για Δικαιοσύνη και άμεση απόδοση ευθυνών δεν περνά μέσα από την τρομοκρατία ενός εκρηκτικού μηχανισμού που είχε στόχο απλούς πολίτες και εργαζόμενους».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Η ανακοίνωση της Hellenic Train για την έκρηξη βόμβας έξω από τα κεντρικά της γραφεία
Ανέλαβε η αντιτρομοκρατική την έκρηξη βόμβας στη Hellenic - Φωτογραφία ντοκουμέντο από το σακίδιο
Bίντεο-ντοκουμέντο από την έκρηξη βόμβας στα γραφεία της Hellenic Train
Εξερράγη εκρηκτικός μηχανισμός έξω από τα γραφεία της Hellenic Train - Κλειστή η Λεωφόρος Συγγρού
Οι πρώτες εικόνες από τη φρεγάτα Belharra «ΚΙΜΩΝ» (pics)
10:03
«Euphoria»: Το HBO αποκάλυψε το πρώτο τρέιλερ της 3ης σεζόν
09:59
Στη Γροιλανδία έφτασαν οι πρώτοι Γάλλοι στρατιώτες - Έκτακτη σύσκεψη υπό τον Μακρόν
09:56
Διεθνής ανησυχία για το Ιράν: Σε εξέλιξη σχέδια για απομάκρυνση ξένων πολιτών - Τι εξετάζει ο Τραμπ
09:45