Θεσσαλονίκη: Στο νοσοκομείο 32χρονη που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει στην φοιτητική εστία
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSIΣτο νοσοκομείο νοσηλεύεται 32χρονη που αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει σε φοιτητική εστία της Θεσσαλονίκης, ενώ ο 34χρονος φίλος που είχε κατηγορηθεί γιατί δεν την απέτρεψε, οδηγήθηκε στο αυτόφωρο αό όπου αθωώθηκε.
Ο 34χρονος είχε κατηγορηθεί για παράλειψη προσφοράς βοήθειας, ενώ, την ίδια ώρα η 32χρονη νοσηλεύεται σε μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Παπαγεωργίου.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, οι δύο νέοι είχαν μεταβεί τα ξημερώματα της Κυριακής στην ταράτσα των φοιτητικών εστιών, όπου η 32χρονη αφού έκανε χρήση ηρωίνης και κατανάλωσε μπύρα, ήπιε πενήντα χάπια για νευρολογικές παθήσεις, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις της. Υπάλληλος στη φύλαξη των εστιών τούς εντόπισε 6 ώρες αργότερα και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ. Η νεαρή γυναίκα παραλήφθηκε από πλήρωμα ασθενοφόρου και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, ενώ ο 34χρονος συνελήφθη.
«Προσπάθησα να την βοηθήσω, αλλά δεν ήθελε. Δεν πήγαινε άλλο η ζωή της», ανέφερε, μεταξύ άλλων, στην απολογία του ο 34χρονος, αποκαλύπτοντας ότι η νεαρή τού είχε εκμυστηρευτεί νωρίτερα ότι θέλει να βάλει τέλος στη ζωή της λόγω ψυχολογικών προβλημάτων. Ανέφερε δε, ότι και ο ίδιος είναι χρήστης ουσιών και αντιμετωπίζει προβλήματα ψυχιατρικής φύσεως.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αναβολή για τον Σεπτέμβριο στη δίκη του Κωνσταντίνου Πλεύρη
Με ισχυρή παρουσία του ΔΣΑ η συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το ΣτΕ κατά του νέου φορολογικού νόμου
Καθολική αποχή των δικηγόρων την Παρασκευή για τον φορολογικό νόμο
Δημοσκόπηση RealPolls: Σταθερά πρώτη η ΝΔ, το 50% θέλει νέα κόμματα - Τα ποσοστά Καρυστιανού
20:18
Το Ιράν εξέδωσε απειλή δολοφονίας κατά του Τραμπ: Αυτή τη φορά, η σφαίρα δεν θα αστοχήσει
20:06
Σδούκου: Το ΠΑΣΟΚ έγινε ΣΥΡΙΖΑ, υπερασπίζεται τον Αραχωβίτη και το αφήγημά του
19:55
Η Σουηδία στέλνει στη Γροιλανδία στρατιωτικό προσωπικό μετά από αίτημα της Δανίας
19:44