Αγ. Παντελεήμονας: Χειροπέδες σε δύο ανήλικους και έναν 22χρονο για διακίνηση ναρκωτικών
.jpg?t=I9ochHkdxYS3A5el2PPGVQ)
Περιπολικό της αστυνομίας (φωτογραφία αρχείου)
ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ/ ΙΝΤΙΜΕΣυνελήφθησαν, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, το απόγευμα του Σαββάτου (1/3) στα Σεπόλια, 3 άτομα, ηλικίας 15, 17 και 22 ετών, και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγίου Παντελεήμονα για παράβαση της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.
Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό από την ΕΛΑΣ, στο πλαίσιο διερεύνησης πληροφοριών, αναφορικά με άτομα που διακινούν ναρκωτικές ουσίες εξωτερικά σχολικού συγκροτήματος στην περιοχή των Σεπολίων, εντοπίστηκαν οι κατηγορούμενοι και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δραστηριότητα.
Στο πλαίσιο ελέγχου, βρέθηκε στην κατοχή τους το χρηματικό ποσό των 1.055 ευρώ, ενώ μετά από έρευνα στον χώρο που εντοπίστηκαν να κινούνται βρέθηκαν κρυμμένες σε φυτά 40 νάιλον συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν συνολικά 86 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης έτοιμες προς διακίνηση.
ΣΟι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
.jpg?t=GEI1rL-5EyyoHWwpeWw55w)
Συμπλοκή οπαδών στον Άγιο Κωνσταντίνο: 34 συλλήψεις και 110 προσαγωγές

Χειροπέδες σε επτά ανήλικους για οπαδική επίθεση σε 16χρονους στη Θεσσαλονίκη

Πρόστιμο 500 εκατ. ευρώ στην Apple και 200 εκατ. στη Meta από την Κομισιόν - Οι παραβιάσεις
13:20
Η ανακοίνωση της ΝΔ για τα 27 χρόνια από το θάνατο του Κωνσταντίνου Καραμανλή
13:17
«Ανοικτό» σε συζητήσεις σχετικά με τους δασμούς δηλώνει το Πεκίνο - Το μήνυμα προς την Ουάσινγκτον
13:09
Χατζηδάκης: Τον Σεπτέμβριο θα ανακοινωθούν παρεμβάσεις για τη μείωση της φορολογίας
13:05