Συνελήφθη άνδρας στη Θεσπρωτία για μεταφορά παράτυπων μεταναστών

Περιπολικό της Αστυνομίας
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSIΣτη σύλληψη ενός ημεδαπού για προώθηση παράτυπων μεταναστών στο εσωτερικό της χώρας προχώρησαν το βράδυ του Σαββάτου (2/03) αστυνομικοί της Ο.Π.Κ.Ε. της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηγουμενίτσας.
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. ο κατηγορούμενος εντοπίστηκε να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο αλλοδαποί που στερούνταν των απαραίτητων εγγράφων για τη νόμιμη είσοδό τους στη χώρα.
Από την έρευνα προέκυψε ότι τους είχε παραλάβει έναντι αμοιβής 1.000 ευρώ, με σκοπό να τους μεταφέρει στο εσωτερικό της Ελλάδας, αφού είχαν προηγουμένως εισέλθει παράνομα από τα ελληνοαλβανικά σύνορα.
Από την ΕΛ.ΑΣ. κατασχέθηκαν το όχημα που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσπρωτίας, ενώ σε βάρος του ημεδαπού σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για παραβάσεις της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Δομινικανή Δημοκρατία: Στους 98 οι νεκροί από την κατάρρευση οροφής νυχτερινού κέντρου (vid)
10:14
ΠΩΣ ΘΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΤΑ ΜΕΣΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ: Σε απεργιακό κλοιό η χώρα σήμερα - Συγκεντρώσεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη
10:05
«Πόλεμος» Ίλον Μασκ με τον σύμβουλο του Τραμπ Πίτερ Ναβάρο - Πώς αντέδρασε ο Λευκός Οίκος
09:54
Λευκός Οίκος: Άμεσες συνομιλίες με την Τεχεράνη το Σάββατο
09:44