ΕΛΛΑΔΑ

Ξύλο κατά εμπόρων ναρκωτικών από αναρχικούς στα Εξάρχεια (vid)

Με μια κίνηση "επίδειξη δύναμης" όπως λένε και οι Αρχές ασφαλείας, αντιεξουσιαστές καταγράφουν σε βίντεο και το ανεβάζουν σε γνωστό site του αντιεξουσιαστικού χώρου τη στιγμή που με ξύλα στα χεριά διώχνουν από τα Εξάρχεια άτομα τα οποία όπως υποστηρίζουν είναι έμποροι ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τους ίδιους τους αντιεξουσιαστές η επιχείρησή τους, αυτή έγινε στις 9 Σεπτεμβρίου και με δίκη τους κάμερα καταγράφουν την ομάδα τους να παίρνει το νόμο στα χέρια τους στην περιοχή των Εξαρχείων και να διώχνει τους εμπόρους και τις μαφίες των ναρκωτικών όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν.

Μάλιστα σε κάποιο σημείο του βίντεο ακούγεται αντιεξουσιαστής να λέει σε κάποιο άτομο το οποίο προηγουμένως έχουν κλωτσήσει: "Να ξέρεις ότι οι αναρχικοί δεν θέλουν κανέναν στα Εξάρχεια", ενώ φωνάζουν και συνθήματα όπως " Τα Εξάρχεια έχουν ιστορία, έξω οι ναρκέμποροι από την πλατεία"

Όλα τα άτομα έχουν καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους με κράνη ενώ φορούν και γάντια. Η όλη επιχείρηση κρατά λίγα λεπτά.

Και όλα αυτά λίγους μήνες μετά την επιχείρηση της αστυνομίας στην περιοχή των Εξαρχείων και τη σύλληψη εγκληματικής οργάνωσης με δράση στην εμπορία των ναρκωτικών.

Οι Αρχές εξετάζουν το βίντεο και όπως σχολίαζαν, φαίνεται ότι κάποιοι θέλουν να τονίσουν ότι οι αντιεξουσιαστές έχουν το κυρίαρχο λόγο στα Εξάρχεια και ότι μπορούν να αντικαταστήσουν τις αρχές όποτε θέλουν.

Την ίδια ώρα στην κρατική ασφάλεια προσπαθούν να διαπιστώσουν αν πράγματι το ηγετικό στέλεχος της οργάνωσης "Ρουβίκωνας" σχεδιάζει ακτιβιστική επίθεση με στόχο τον πρωθυπουργό ή εάν το είπε σε συνέντευξη του για να αποπροσανατολίσει τις αρχες και να επιτεθεί ο "Ρουβίκωνας" εκεί που οι Αρχές δεν το περιμένουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης