Λάρισα: Συλλαλητήρια αγροτών σήμερα σε Φάρσαλα και Μικρό Ελευθεροχώρι
Οι αγρότες, κτηνοτρόφοι και μελισσοκόμοι της Θεσσαλίας, ενισχύουν τις κινητοποιήσεις τους, απαιτώντας την ικανοποίηση των «αιτημάτων επιβίωσης», όπως τα ονομάζουν. Σήμερα, Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου, οργανώνονται νέα συλλαλητήρια στα Φάρσαλα και στο Μικρό Ελευθεροχώρι, εν αναμονή της πανελλαδικής συνάντησης, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου, στον Παλαμά της Καρδίτσας.
Συγκεκριμένα, οι αγρότες από τα Φάρσαλα και την Καρδίτσα, που συμμετέχουν στο μπλόκο στον Ε-65, καλούν σε συγκέντρωση με τρακτέρ και αγροτικά μηχανήματα στο κέντρο των Φαρσάλων, στις 12 το μεσημέρι. Έχουν ήδη προτρέψει φορείς και συλλόγους της περιοχής να συμμετάσχουν. Ακολούθως, στις 6:30 το απόγευμα, οι αγρότες στο μπλόκο του Μικρού Ελευθεροχωρίου θα πραγματοποιήσουν ανάλογη δράση, με συμβολικό κλείσιμο του δρόμου.
Ταυτόχρονα, η πανεπαρχιακή επιτροπή αγροκτηνοτρόφων της Ελασσόνας έχει ήδη εκδώσει σχετικό κάλεσμα για συμμετοχή. Όλα οι βλέμματα στρέφονται πλέον στην πανελλαδική σύσκεψη στον Παλαμά, όπου θα συζητηθεί η γενικότερη εικόνα των κινητοποιήσεων σε όλη τη χώρα και θα καθοριστούν οι επόμενες κινήσεις των αγροτών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ιωάννινα: Πορεία με τρακτέρ και συγκέντρωση διαμαρτυρίας αγροτών στην Περιφέρεια Ηπείρου
Έκλεισαν συμβολικά το δρόμο στο Γερακάρι Λάρισας οι αγρότες Αγιάς
Πότε έρχονται οι αλλαγές στις χρεώσεις ρεύματος - Τι προβλέπει η απόφαση της ΡΑΑΕΥ
01:00
Πόσο θα διαρκέσουν οι χειμερινές εκπτώσεις - Ποιες οι υποχρεώσεις των επιχειρήσεων
00:30
Σουηδία: Ρωσία, Ιράν και Κίνα οι τρεις μεγάλες απειλές για τη χώρα
23:59
Ζελένσκι για Ιράν: Ένα καθεστώς που έχει σκοτώσει τόσους ανθρώπους δεν αξίζει να υπάρχει
23:51