Έγκλημα στον Άλιμο: Για 1.000 ευρώ ληστές δολοφόνησαν τον ιδιοκτήτη καταστήματος τυχερών παιχνιδιών
Περιπολικό της Αστυνομίας
ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSIΘύμα ληστείας έχουν καταλήξει οι Αρχές ότι είναι τελικά ο 61χρονος ιδιοκτήτης ΠΡΟΠΟ που έπεσε νεκρός μέσα στο κατάστημά του, χθες Κυριακή (19/01), στον Άλιμο.
Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, όλα δείχνουν ότι οι ληστές ήταν δύο, εισέβαλαν στο κατάστημα και αφού απείλησαν τον 61χρονο με μαχαίρι, εκείνος προσπάθησε να αντισταθεί με ένα ρόπαλο που είχε μαζί του, με τους δράστες να το αρπάζουν και να του καταφέρουν απανωτά χτυπήματα στο κεφάλι αφήνοντάς τον νεκρό.
Ο ιατροδικαστής εντόπισε και μαχαιριές στο λαιμό και στο στήθος του θύματος, όμως τα θανατηφόρα χτυπήματα ήταν από το ρόπαλο στο κεφάλι του 61χρονου.
Το κατάστημα ήταν γεμάτο κάμερες ασφαλείας, οι οποίες όμως δεν διέθεταν καταγραφικό. Έτσι οι Αρχές δεν έχουν εικόνα για το τι είχε συμβεί μέσα στο κατάστημα έχουν, όμως, εικόνα για το τι έχει συμβεί έξω από το κατάστημα και πώς οι δράστες έφτασαν στο σημείο καθώς υπάρχει υλικό από άλλες κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται στην περιοχή.
Μάλιστα, υπολογίζουν ότι το ταμείο περιείχε λιγότερα από 1.000 ευρώ και ότι αυτό ήταν το ποσό που άρπαξαν οι ληστές αφήνοντας πίσω τους έναν νεκρό, δολοφονημένο, 61χρονο.
Τραμπ: Θα δούμε τι θα γίνει με τη Γροιλανδία - Δεν μπορώ να βασιστώ στη Δανία
23:39
«Μια νέα πολιτική εποχή» ανεκτικότητας ξεκινά στη χώρα, λέει η προσωρινή πρόεδρος της Βενεζουέλας
23:38
ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΕΡΑΝΗ: Το Ιράν στο στόχαστρο: Θέμα ωρών η αμερικανική επίθεση - Εγκαταλείπουν την περιοχή οι Δυτικοί
23:26
Γιατί η Γροιλανδία είναι χρήσιμη, αλλά όχι ζωτικής σημασίας για την αντιπυραυλική άμυνα των ΗΠΑ;
23:14