Κίνηση: Χαμηλές ταχύτητες σε Κηφισό και Κηφισίας - Καθυστερήσεις 25 λεπτών στην Αττική Οδό
.jpg?t=2sWDs-q-NSvhMyoS8S2HLw)
Κίνηση στους δρόμους (φωτογραφία αρχείου)
ΙΝ ΤΙΜΕ / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣΣοβαρά προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων παρατηρούνται στους περισσότερους κεντρικούς δρόμους του λεκανοπεδίου το πρωί της Τετάρτης (15/01), με τους οδηγούς στον Κηφισό και την Κηφισίας να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες, ενώ στην Αττική Οδό να διαπιστώνονται καθυστερήσεις που φτάνουν τα 25 λεπτά.
Αναλυτικά σημειωτόν κινούνται οι οδηγοί των οχημάτων στην Αθηνών-Κορίνθου/Λ. Αθηνών στο ρεύμα εξόδου αλλά και εισόδου, στην Αθηνών-Λαμίας(Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος) , όπως και στο ρεύμα εισόδου.
Στην λεωφόρο Κηφισού τόσο στο ρεύμα εισόδου όσο και εξόδου η κίνηση είναι ιδιαίτερα αυξημένη και οι οδηγοί χρειάζεται να είναι οπλισμένοι με αρκετή υπομονή.
Στη λεωφόρο Κηφισίας αλλά και στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας και γύρω από αυτήν υπάρχει αρκετή κίνηση και καθυστερήσεις.
Ειδικότερα κίνηση καταγράφεται σε:
Κατεχάκη (ρεύμα από Ηλιούπολη )
Κατεχάκη (ρεύμα προς Ηλιούπολη)
Βασ. Σοφίας (άνοδος)
Βασ. Σοφίας (κάθοδος)
Βασ. Κωνσταντίνου
Καλλιρρόης
Λ. Συγγρού (άνοδος)
Λ. Συγγρού (κάθοδος)
Ακαδημίας
Πανεπιστημίου
Σταδίου
Βασ. Αμαλίας

Επίσης προβλήματα διαπιστώνονται στο λιμάνι του Πειραιά και γύρω από αυτό όπως και στην παραλιακή της Λεωφόρου Ποσειδώνος.
Αττική Οδός
Καθυστερήσεις τουλάχιστον 25 λεπτών διαπιστώνονται στην Αττική Οδό και κυρίως στο ρεύμα προς αεροδρόμιο από το ύψος της Μεταμόρφωσης έως την Κηφισίας.

Συναγερμός για φωτιά σε εγκαταλελειμμένο κτήριο στον Πειραιά
11:24
Φωτιά στις Αμουργέλλες Ηρακλείου: Επί τόπου ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής
11:18
Δημοσκόπηση Interview: Πρώτη η ΝΔ , στη δεύτερη θέση η Πλεύση Ελευθερίας - «Ναι» στις πρόωρες κάλπες
11:18
Greece Talks 2025-Θεσσαλονίκη: Μια συζήτηση για το μέλλον της πόλης με υποστήριξη του AQUA Carpatica
11:16