Αχαΐα: Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που διακινούσε ναρκωτικά - Τέσσερις συλλήψεις
Περιπολικό της αστυνομίας (φωτογραφία αρχείου)
INTIMEΕγκληματική οργάνωση, που διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών στην Αχαΐα, εξάρθρωσαν οι αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πάτρας, συλλαμβάνοντας τέσσερα άτομα έπειτα από επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε σε περιοχές του νομού.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, έπειτα από την αξιοποίηση στοιχείων που είχαν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί της Δίωξης, διαπιστώθηκε ότι οι κατηγορούμενοι είχαν πραγματοποιήσει από τον περασμένο Αύγουστο, 150 αγοραπωλησίες ναρκωτικών ουσιών, διακινώντας 145,5 γραμμάρια κοκαΐνης και 12 γραμμάρια κάνναβης, αποκομίζοντας συνολικά το χρηματικό ποσό των 10.300 ευρώ.
Σε έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στα σπίτια των συλληφθέντων, οι αστυνομικοί βρήκαν 690 γραμμάρια κοκαΐνης, 42,1 γραμμάρια κάνναβης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και 6.250 ευρώ.
Οι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αχαΐας, ενώ η Δίωξη Ναρκωτικών συνεχίζει τις έρευνες για την υπόθεση.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λασίθι: Χειροπέδες σε 20χρονο που διακινούσε ναρκωτικά με Drone
Κλειστά τα αεροδρόμια Κέρκυρας και Σαντορίνης λόγω εργασιών - Μέχρι πότε
08:35
Οι «εγκεφαλικοί σεισμοί» που μπορούν να αλλάξουν όσα γνωρίζουμε για τη σχιζοφρένεια
08:30
Στις αγορές η Ελλάδα με έκδοση 10ετούς ομολόγου: Η πρώτη για το 2026
08:23
«Δεν υπακούει σε κανόνες»: Γιατί το Sinners εξελίσσεται σε φαινόμενο του box office
08:12