Επιχείρηση διάσωσης 68χρονου στο Άγιο Όρος: Τραυματίστηκε πέφτοντας σε δύσβατο μονοπάτι
Ανανεώθηκε:
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
INTIME NEWS (Φωτογραφία αρχείου)Επιχείρηση διάσωσης 68χρονου άνδρα που έπεσε και τραυματίστηκε σε δύσβατο μονοπάτι στο Άγιο Όρος, πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου με αίσιο τέλος.
Σύμφωνα με το thestival ο άνδρας έπεσε σε δύσβατο μονοπάτι πλησίον της Ιεράς Μονής Ξηροποτάμου, με συνέπεια να τραυματιστεί στο πόδι. Οι Αρχές ενημερώθηκαν για το συμβάν γύρω στις 8 το πρωί.
Αμέσως σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική όπου έστησε επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό του 68χρονου άνδρα.
Οι πυροσβέστες κατάφεραν να προσεγγίσουν τον τραυματία και να τον μεταφέρουν σε ασφαλές σημείο, από που και παρελήφθη από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Προειδοποιήσεις ΠΑΣΟΚ για τα αγροτικά προϊόντα και βολές κατά ΝΔ ενόψει Mercosur
07:28
ΚΟΣΜΟΣ
ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΟΗΕ: Ισορροπία τρόμου στο Ιράν: Αναστέλλονται οι απαγχονισμοί - Με το δάχτυλο στη σκανδάλη ο Τραμπ (vids)
07:26
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αμοιβαίες υποχωρήσεις Μαξίμου - μπλόκων για ραντεβού: Πιθανή ημέρα η Παρασκευή
07:19
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΤΟ ΠΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΠΛΟΙΟ: Η πρώτη φρεγάτα Belharra «Κίμων» στον ελληνικό στόλο – Νέα εποχή ναυτικής ισχύος
07:10
ΕΛΛΑΔΑ