Νέος κύκλος καταθέσεων από το Ανθρωποκτονιών για τα νεκρά βρέφη σε Αμαλιάδα και Αχαία
Ανανεώθηκε:
Βρέφος (φωτογραφία αρχείου)
PEXELSΝές κύκλος καταθέσεων ξεκίνησε για την υπόθεση των νεκρών βρεφών σε Αμαλιάδα και Αχαία με το Τμήμα Ανθρωποκτονιών να ερευνά την υπόθεση του μικρού Παναγιώτη που έφυγε από τη ζωή τον περασμένο Αύγουστο.
Ήδη οι πληροφορίες αναφέρουν ότι από το τμήμα Ανθρωποκτονιών στην Αθήνα κατέθεσε η μητέρα του μικρού Παναγιωτάκη, ενώ φέρεται να έχει πάει και ο παππούς του μικρού παιδιού.
Στα χέρια των αξιωματικών του Ανθρωποκτονιών όπου έχει αναλάβει την προκαταρκτική εξέταση βρίσκεται η δικογραφία για το μωρό που πέθανε το καλοκαίρι, προκειμένου να ερευνήσουν το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας για τα πέντε βρέφη και το ενδεχόμενο απόπειρας δολοφονίας ακόμη ενός.
Τις επόμενες ημέρες το κλιμάκιο των αστυνομικών αναμένεται να μεταβεί σε Πάτρα και Αμαλιάδα, προκειμένου να ληφθούν καταθέσεις από πρόσωπα του περιβάλλοντος των βρεφών.
Οι αστυνομικοί αναμένεται να μεταβούν και στα σπίτια των γονέων, εκεί όπου τα βρέφη άφησαν την τελευταία τους πνοή ή βρίσκονταν πριν μεταφερθούν στο νοσοκομείο και διαπιστωθεί ο θάνατός τους.
Η Ρωσία αντικρούει τον ισχυρισμό του Τραμπ για το πετρέλαιο στη Βενεζουέλα
14:08
EY: Ελαφρά επιβράδυνση της παγκόσμιας οικονομίας το 2026
14:06
Το φαινόμενο Gio Kay: Η γλώσσα της Gen Z στα social media και η «νοοτροπία» που τον έκανε διάσημο
14:06
Το BBC θα ζητήσει από δικαστήριο των ΗΠΑ να απορρίψει την αγωγή για δυσφήμιση του Τραμπ
14:00