ΕΛΛΑΔΑ

Κρήτη: Προσωρινά κρατούμενος 26χρονος οδηγός που σκόρπισε τον τρόμο - Στη ΜΕΘ παραμένει 60χρονος

Κρήτη: Προσωρινά κρατούμενος 26χρονος οδηγός που σκόρπισε τον τρόμο - Στη ΜΕΘ παραμένει 60χρονος

Περιπολικό της αστυνομίας

INTIME (φωτο αρχείου)

Στη δικαιοσύνη οδηγήθηκε τη Δευτέρα (28/10), ο 26χρονος, ο οποίος σκόρπισε τον τρόμο στο επαρχιακό δίκτυο στην Κρήτη τα ξημερώματα της Κυριακής (27/10), μετά από διαδοχικά τροχαία.

Σύμφωνα με το cretalive.gr ο νεαρός άνδρας κατηγορείται για κλοπή, επικίνδυνη οδήγηση, σωματική βλάβη από αμέλεια και εγκατάλειψη τροχαίου και κρατείται μέχρι να απολογηθεί την ερχόμενη Πέμπτη ενώπιον του Ανακριτή.

Θυμίζουμε πως το τροχαίο σημειώθηκε μετά από σύγκρουση δύο οχημάτων, του οχήματος του 26χρονου και οχήματος που οδηγούσε 60χρονος, ο οποίος τραυματίστηκε σοβαρά και συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Ρεθύμνου.

Μετά τη σύγκρουση το σκηνικό θύμιζε... ταινία δράσης. Ο 26χρονος άνδρας μπήκε σε αυτοκίνητο πολίτη που είχε σταματήσει στο σημείο για να βοηθήσει και διέφυγε ακολουθώντας ξέφρενη πορεία με κατεύθυνση το Σπήλι. Στη διάρκεια της πορείας του συγκρούστηκε με δυο ακόμη οχήματα, ένα διερχόμενο από το αντίθετο ρεύμα και ένα ακόμη στο ρεύμα του (χωρίς ευτυχώς να προκληθεί άλλος τραυματισμός), κάτι που ανέκοψε την τρομακτική πορεία του και εν τελεί συνελήφθη από τους αστυνομικούς.