Πρέβεζα: Θανατηφόρο τροχαίο με θύμα 62χρονο μοτοσικλετιστή - Τον εντόπισε τυχαία διερχόμενος οδηγός
-(1).jpg?t=KE0KfeoX4OBooqj5UDkjCw)
Ασθενοφόρο και περιπολικό σε τροχαίο
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI (φωτογραφία αρχείου)Τροχαίο δυστύχημα με θύμα έναν 62χρονο άνδρα οδηγό μηχανής, σημειώθηκε στην περιοχή Ωρωπού της Πρέβεζας.
Νεκρός είναι 62χρονος ο οποίος εντοπίστηκε από διερχόμενο οδηγό το πρωί της Δευτέρας (28/10) σε δημοτική οδό της Τοπικής Κοινότητας Ωρωπού Πρέβεζας.
Σύμφωνα με το epiruspost.gr από την προανάκριση, που διενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Πρέβεζας, διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για 62χρονο ημεδαπό, ο οποίος σε πρόσφατο, αλλά μη επακριβώς προσδιορισμένο χρόνο, οδηγώντας δίκυκλη μοτοσικλέτα, εκτράπηκε της πορείας του.
Στη συνέχεια ο οδηγός της μοτοσικλέτας προσέκρουσε σε προστατευτική μπάρα ασφαλείας και ανατράπηκε εκτός οδοστρώματος, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.