ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Οι αεροπορικές επιδείξεις, οι εντυπωσιακοί σχηματισμοί και ο δακρυσμένος εύζωνας

Δακρυσμένος εύζωνας ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ/EUROKINISSI

Παρουσία πλήθους κόσμου αλλά και εκπροσώπων της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη λαμπρότητα στις 11 το πρωί η μεγάλη στρατιωτική παρέλαση στη Θεσσαλονίκη. Στη 13.30 απογειώθηκε το F-16 με χειριστή τον Σμηναγό Γιώργος Σωτηρίου της περίφημης Ομάδας Επιδείξεων «Ζευς».

Άρματα μάχης τεθωρακισμένα και leopard εντυπωσίασαν τους παρευρισκόμενους, ενώ μαχητικά F16 και mirage πέταξαν σε άψογους σχηματισμούς πάνω από το Θερμαϊκό.

Ακόμη, την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο υπουργός Άμυνας Νίκος Δένδιας, το ΠΑΣΟΚ εκπροσωπείται από τον πρόεδρο Νίκο Ανδρουλάκη και τον ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας, Νίκος Παππάς.

Mirage, Phantom και Rafale εντυπωσίασαν τους θεατές

Εντυπωσίασε η διέλευση του σχηματισμού μαχητικών Mirage, Phantom και Rafale στον ουρανό της Θεσσαλονίκης, κατά την μεγάλη στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.

Καρέ καρέ η στιγμή της απογείωσης των στρατιωτικών ελικοπτέρων

Η στιγμή της απογείωσης των επιθετικών ελικοπτέρων πριν από την εκτέλεση των εντυπωσιακών σχηματισμών κατά την μεγάλη στρατιωτική παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη.

Φέτος ο Σμηναγός Γιώργος Σωτηρίου πέταξε το F16 της περίφημης Ομάδας Επιδείξεων «Ζευς», στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου, στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο των εορτασμών για την επέτειο του «ΟΧΙ».

Τα βλέμματα τράβηξε και ένας Εύζωνας της Προεδρικής Φρουράς που συμμετείχε στην στρατιωτική παρέλαση ο οποίος δάκρυσε. Το στιγμιότυπο απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός.

Στρατιωτική παρέλαση στην Θεσσαλονίκη για την Εθνική Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου

ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ/EUROKINISSI

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης