Ξάνθη: Ανήλικος «χτυπήθηκε» από το ρεύμα ενώ προσπαθούσε να κλέψει μετασχηματιστή της Δ.Ε.Η
Υπάλληλος της ΔΕΗ εν ώρα εργασίας
EUROKINISSI/ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / Φωτογραφία αρχείοΑνήλικος σοβαρά τραυματισμένος, νοσηλεύεται φρουρούμενος στο νοσοκομείο της Ξάνθης, καθώς τον «χτύπησε» το ρεύμα ενώ προσπαθούσε να κλέψει μετασχηματιστή της ΔΕΗ σε αγροτική περιοχή της Ξάνθης.
Σύμφωνα με το xanthinews, ο ανήλικος που κεραυνοβολήθηκε από το ρεύμα μαζί με τουλάχιστον έναν ακόμη νεαρό, επιχείρησαν να κλέψουν μετασχηματιστή.
Αναλυτικότερα νωρίς το πρωί της Τετάρτης σε αγροτική περιοχή της Ξάνθης, οι δράστες (πιθανότατα τρεις) επιχείρησαν από κοινού να αφαιρέσουν μετασχηματιστή από υποσταθμό της Δ.Ε.Η., χωρίς να καταφέρουν να ολοκληρώσουν την πράξη τους, λόγω τραυματισμού του συλληφθέντα από υψηλή τάση ηλεκτρικού ρεύματος, συνεπεία του οποίου νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Ξάνθης.
Την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης.
Ο ανήλικος κατηγορείται για απόπειρα διακεκριμένης κλοπής, ενώ η σχετική δικογραφία περιλαμβάνει επίσης έναν ημεδαπό και έναν άγνωστο δράστη οι οποίοι αναζητούνται.
Ισπανία: Πρώην υπάλληλοι του Χούλιο Ιγκλέσιας τον κατηγορούν για βιασμούς
18:11
Ζαχάροβα: «Απαράδεκτες οι απειλές της Ουάσινγκτον προς το Ιράν»
18:00
Borodin Quartet - Το ιστορικό Κουαρτέτο επιστρέφει στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών
17:54
Έξι νεκροί από τις σφοδρές βροχές στη Λωρίδα της Γάζας - Ανάμεσά τους κι ένα παιδί ενός έτους
17:46