ΕΛΛΑΔΑ

Κασσελάκης: «Να σταματήσει ο φραξιονισμός μέσα στο κόμμα»

Ο Στέφανος Κασσελάκης στην Καστοριά με μέλη του ΣΥΡΙΖΑ

CNN Greece

Τη δέσμευσή του ο ΣΥΡΙΖΑ να γίνει στην πράξη το κόμμα των μελών» του επανέλαβε ο Στέφανος Κασσελάκης μιλώντας σε στελέχη και μέλη του κόμματος στην Καστοριά, ενώ έκανε λόγο για «παραγοντισμό και για φραξιονισμό» ασκώντας κριτική στους εσωκομματικούς του αντιπάλους.

«Υποτίθεται ότι πριν από δύο σαββατοκύριακα θα είχαμε ολοκληρώσει το καταστατικό μας συνέδριο, το οποίο θα έφερνε μεγάλες αλλαγές. Η μεγαλύτερη από αυτές τις αλλαγές ήταν να σταματήσει αυτός ο παραγοντισμός και ο φραξιονισμός μέσα στο κόμμα μας» σημείωσε.

«Δίνοντας σε εσάς τα εργαλεία για να επιλέγετε τα ψηφοδέλτιά σας, αντί να επιλέγει μια πολιτική γραμματεία με ισορροπίες ποιον υποψήφιο θα προωθήσει βάσει επιρροής στην τοπική κοινωνία, θα μπορείτε να επιλέγετε εσείς τους υποψήφιους σας, τόσο ψηφιακά όσο και με κάλπη. Οποιοσδήποτε μπορεί να μπει στην αρένα της πολιτικής, να βάλει τον εαυτό του στην πρώτη γραμμή και να έχει μια ευκαιρία, χωρίς να περνά από το κονέ του γραφείου του προέδρου, όπως γινόταν μέχρι πρότινος» συμπλήρωσε.

Η πιο ανοιχτή πολιτική στην χώρα θα δει την ανταπόκριση από την κοινωνία

«Μπορεί να βλέπετε τον ΣΥΡΙΖΑ πληγωμένο με μονοψήφια ποσοστά και να λέτε ότι αυτό αποκλείεται να ανακάμψει ποτέ. Σας εγγυώμαι ότι η πιο ανοιχτή πολιτική στην χώρα θα δει την ανταπόκριση από την κοινωνία. Αν φανεί ότι υπάρχει σ’ αυτό τον τόπο κάποιος που αφουγκράζεται τους πολίτες, τους δίνει μια πλατφόρμα για την παραγωγή πολιτικών λύσεων και τους κάνει να αισθάνονται ότι η φωνή τους ακούγεται, τότε θα δείτε ότι η κοινωνία θα το επιβραβεύσει, ειδικά όταν διαπιστώσει ότι αυτή η πολιτική λύση είναι προοδευτική και ρεαλιστική».

Ανάμεσα στους παρόντες ήταν η Ολυμπία Τελιγιορίδου και η Έφη Μιχελάκη, μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης