Περιοριστικοί όροι στον 16χρονο για τον ξυλοδαρμό 15χρονου στο Ηράκλειο
Περιπολικό της αστυνομίας
ΙΝΤΙΜΕ (φωτογραφία αρχείου)Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο 16χρονος που κατηγορούνταν για τον ξυλοδαρμό 15χρονου στο Ηράκλειο Κρήτης.
Η ανακρίτρια Ηρακλείου, μετά από τη δίωξη του εισαγγελέα για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη σε βαθμό κακουργήματος, επέβαλε στον 16χρονο τον περιοριστικό όρο της επαυξημένης γονικής επιμέλειας και της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.
Σύμφωνα με τον συνήγορο του 16χρονου Σπύρο Βρέντζο, από το πρωί ο 15χρονος εξύβριζε κορίτσια του σχολείου σε κάθε διάλειμμα και ο 16χρονος του έλεγε να σταματήσει. Στο τελευταίο διάλειμμα όμως, σύμφωνα πάντα με τον συνήγορο του κατηγορουμένου, ο 15χρονος τον έσπρωξε και εκείνος απάντησε με μία γροθιά στο πρόσωπο.
Στην ανακρίτρια κατέθεσε και ένα από τα κορίτσια για τα οποία ξεκίνησε ο καυγάς, υποστηρίζοντας αυτά που κατέθεσε και ο κατηγορούμενος. Όπως είπε ο κ. Βρέντζος, είναι η πρώτη φορά που βλέπει τόσο βαριά δίωξη σε ανήλικο για ένα τέτοιο περιστατικό.
Δένδιας: Η Τουρκία δεν έχει λόγο να εκνευρίζεται με την άφιξη της φρεγάτας Κίμων (vid)
20:50
Το βίντεο του Κυριάκου Μητσοτάκη για την παραλαβή της φρεγάτας «Κίμων»
20:44
Επενδύσεις 420 εκατ. ευρώ, νέα τρένα, αυστηρές ρήτρες - Κυρώθηκε η συμφωνία με τη Hellenic Train
20:36
Απάτη high teck: Υπέκλεπταν τραπεζικά δεδομένα με ειδικό εξοπλισμό σε πορτ μπαγκάζ
20:27