ΕΛΛΑΔΑ

Εξαϋλώθηκε το αυτοκίνητο της 38χρονης από τη μοιραία σύγκρουση στη Νέα Κίο - Συγκλονιστικό βίντεο

Εξαϋλώθηκε το αυτοκίνητο της 38χρονης από τη μοιραία σύγκρουση στη Νέα Κίο - Συγκλονιστικό βίντεο
Αμορφη μάζα τα αυτοκίνητα μετά την σφοδρή σύγκρουση στη Νέα Κίο Αργολίδας  INTIME NEWS

Βίντεο ντοκουμέντο ήρθε στη δημοσιότητα από τη μοιραία σύγκρουση στη Νέα Κίο Αργολίδας κατά την οποία έχασε τη ζωή της μία μητέρα 38 ετών και τραυματίστηκαν ακόμα τρεις. 

Η άτυχη γυναίκα που πήγαινε να πιάσει δουλειά έχασε τη ζωή της όταν έπεσε πάνω της όχημα από το αντίθετο ρεύμα με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Στις εικόνες που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας από το βενζινάδικο όπου έχασε τη ζωή της η άτυχη γυναίκα και μετέδωσε το STAR η οδηγός κινείται με το αυτοκίνητό της με χαμηλή ταχύτητα κατευθυνόμενη προς το Ναύπλιο, ενώ πίσω της ακολουθεί ένα ακόμη λευκό όχημα.

Ένα άλλο όχημα, στο οποίο επιβαίνουν δύο Ρομά κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτητα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, ωστόσο κάποια στιγμή, ο οδηγός φαίνεται να χάνει τον έλεγχο και να προσπαθεί να φρενάρει. Σε δευτερόλεπτα περνά στο αντίθετο ρεύμα, και πέφτει πλαγιομετωπικά στο αυτοκίνητο της 38χρονης που εξαυλώνεται, ενώ τρία οχήματα μετατρέπονται σε άμορφη μάζα.

Μεσα στο αυτοκίνητο που προκάλεσε το τροχαίο βρίσκονταν δύο άτομα που τραυματίστηκαν και για τα οποία είχαν γίνει καταγγελίες στις Αρχές το προηγούμενο διάστημα, για συμμετοχή σε παράνομους αγώνες ταχύτητας.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε το MEGA, με 170 χιλιόμετρα έτρεχε το αυτοκίνητο των Ρομά στη Νέα Κίο, που μετέτρεψε σε άμορφη μάζα το αυτοκίνητο της 38χρονης μητέρας δύο παιδιών.