ΕΛΛΑΔΑ

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 39χρονος που συνελήφθη με εκρηκτικά στο κέντρο της Αθήνας

Σύλληψη υπόπτου  (Φώτο αρχείου)

Pixabay

Προφυλακιστέος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 39χρονος, με καταγωγή από την Αλβανία, που συνελήφθη σε τυχαίο έλεγχο της ΕΛΑΣ στο κέντρο της Αθήνας και στην κατοχή του είχε όπλο και εκρηκτικά.

Ο 39χρονος, σύμφωνα πληροφορίες, υποστήριξε πως το πιστόλι και τις σφαίρες τα είχε για προσωπική του προστασία του λόγω παλιάς βεντέτας. Επίσης, υποστήριξε πως δεν γνώριζε ότι μετέφερε εκρηκτικά, τα οποία ανήκαν σε έτερο πρόσωπο. Όπως είπε νόμιζε πως στο συγκεκριμένο πακέτο βρίσκονταν μέσα φυσίγγια.

Η σύντροφός του, η οποία συνελήφθη μαζί του, δήλωσε πλήρη άγνοια και είπε πως τα είδε όταν τα εντόπισαν οι αστυνομικοί. Μετά την απολογία της αφέθηκε ελεύθερη με τον όρο της υποχρεωτικής εμφάνισης μία φορά το μήνα σε αστυνομικό τμήμα.

Πώς κρίθηκε ύποπτος

Σημειώνεται ότι στις 11 Οκτωβρίου αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο τον οδηγό ενός αυτοκινήτου που κρίθηκε ύποπτος. Στο αυτοκίνητο που έλεγξε τυχαία η Άμεση Δράση, επέβαιναν ένας άντρας και μία γυναίκα από την Αλβανία που προσήχθησαν στην Ασφάλεια καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν ένα όπλο και κρυμμένο πακέτο στο αυτοκίνητο με εκρηκτικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης