ΕΛΛΑΔΑ

Προφυλακίστηκε ο 27χρονος που εμβόλισε με ΙΧ δύο άτομα στο Πολυδένδρι - Βαριές οι κατηγορίες

Προφυλακίστηκε ο 27χρονος που εμβόλισε με ΙΧ δύο άτομα στο Πολυδένδρι - Βαριές οι κατηγορίες
EUROKINISSI / ΑΡΓΥΡΩ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ

Ενώπιον του ανακριτή βρέθηκε σήμερα το πρωί (15/10) λίγο μετά τις 9:00 ο 27χρονος που εμβόλισε με το αυτοκίνητό του δύο άτομα στην περιοχή του Πολυδενδρίου του Δήμου Ωρωπού. Οι κατηγορίες που του αποδίδονται είναι η απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Σύμφωνα με το MEGA, στην απολογία του και στις εξηγήσεις που έδωσε για περίπου δύο ώρες, ο 27χρονος δεν έπεισε, με αποτέλεσμα ανακριτής και εισαγγελέας να διατάξουν την προφυλάκισή του.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές θα μεταφερθεί στο σωφρονιστικό κατάστημα του Κορυδαλλού.

Το χρονικό

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 27χρονος με την παρέα του βρέθηκε σε κατάστημα στο οποίο βρίσκονταν στον Ωρωπό και τα δύο άτομα που αργότερα κυνήγησε με το ΙΧ του. Ο νεαρός ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με μια 28χρονη, μέλος της δεύτερης παρέας, την οποία γνώριζε. Μετά το τέλος του καυγά, και αφού η 28χρονη με τον 20χρονο φίλο της αποχώρησαν από το μαγαζί, ο 27χρονος τους κυνήγησε με το όχημά του, χτυπώντας τον 20χρονο στα πόδια.

Ο νεαρός, ο οποίος φέρει τραύματα σε όλο του το σώμα, νοσηλεύεται και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Η 27χρονη κατάφερε να γλιτώσει από τη μανία του οδηγού, ο οποίος για να τους χτυπήσει πέρασε στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας παρασύροντας μάλιστα και κολωνάκια, σκαρφαλώνοντας σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο και ήταν εκείνη που ειδοποίησε τις Αρχές.

Ο δράστης συνελήφθη μετά από δύο ημέρες διαφυγής στην περιοχή του Μαραθώνα.