ΕΛΛΑΔΑ

Κύκλωμα εκβιαστών Κέρκυρας: Φωτογραφίες από την «κρύπτη» σε πόρτα όπου έκρυβε χρήματα εφοριακός

To σημείο στο οποίο έκρυβε τα χρήματα εφοριακός της Κέρκυρας

CNN GREECE

Μέσα σε μία κρύπτη ειδικά διαμορφωμένη που είχε φτιάξει στο κούφωμα της πόρτας έκρυβε τα χρήματα ένας από τους ελεγκτές εφοριακούς που κατηγορείται για το κύκλωμα δωροληψίας και εκβιαστών στην Κέρκυρα. 

Μέσα στη δικογραφία που έχει συντάξει το Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ. περιλαμβάνονται και οι φωτογραφίες από την Ειδική αυτή κρύπτη που εντόπισαν οι Αδιάφθοροι όταν έκαναν έρευνα στα σπίτια όλων των συλληφθέντων εφοριακών.

Η δικογραφία βρίσκεται στα χέρια των δικηγόρων των κατηγορουμένων που ετοιμάζουν τις απολογίες των εφοριακών και του λογιστή για αύριο, Τρίτη (15/10) όταν εμφανιστούν ενώπιον του ανακριτή.

«Πρέπει να προσέχουμε»: Οι συνομιλίες μετά την εξάρθρωση του κυκλώματος στην Χαλκίδα

Στη συγκεκριμένη κρύπτη, οι Αστυνομικοί εντόπισαν χιλιάδες ευρώ τα οποία εκτιμούν ότι προέρχονται από την παράνομη δράση του κυκλώματος. Πάντως μέσα από τις καταγεγραμμένες συνομιλίες που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές φαίνεται ότι κύκλωμα δεν κάμφθηκε καθόλου μετά την εξάρθρωση της συμμορίας των εφοριακών στην Χαλκίδα και μάλιστα ανέφεραν χαρακτηριστικά «... Πρέπει να προσέχουμε εμείς, αυτοί ενεργούσαν επιπόλαια. Πρέπει να προσέχουμε».

Η κρύπτη μέσα στην οποία έκρυβε χρήματα εφοριακός

CNN GREECE

Μέσα στη δικογραφία περιλαμβάνονται και καταθέσεις επιχειρηματιών και περιγράφονται οι εξακριβωμένες οκτώ περιπτώσεις που το κύκλωμα ζήτησε εκβιαστικά χρήματα που ξεκινούσαν από 5.000 ευρώ και έφταναν μέχρι και τις 50.000 ευρώ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης