ΕΛΛΑΔΑ

Πάνω από 100 τροχαίες παραβάσεις μέσα σε μία νύχτα στη Θεσσαλονίκη

Η Τροχαία στο σημείο ατυχηματος στη Συγγρού

INTIME NEWS

Συνολικά 110 παραβάσεις βεβαιώθηκαν  από τις βραδινές ώρες χθες έως σήμερα το πρωί, σε ειδική εξόρμηση πραγματοποιήθηκε από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων της Διεύθυνσης Τροχαίας Θεσσαλονίκης, σε διάφορες περιοχές της πόλης για την αποτροπή διεξαγωγής αυτοσχέδιων αγώνων επίδειξης ικανότητας.

Οι έλεγχοι έγιναν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στην οδό Γιαννιτσών, στην περιοχή του Λευκού Πύργου και στην Καλαμαριά.

Συγκεκριμένα, ελέγχθηκαν συνολικά 443 ΙΧΕ αυτοκίνητα και βεβαιώθηκαν 110 παραβάσεις, από τις οποίες δύο για συναγωνισμό σε ταχύτητα, τρεις για οδήγηση χωρίς σύνεση και προσοχή, και μία για οδήγηση προς επίδειξη ικανότητας.

Συνολικά 19 οδηγοί δεν είχαν άδεια ικανότητας οδήγησης και βεβαιώθηκαν ακόμη 18 παραβάσεις για πρόκληση θορύβου από εξατμίσεις, δύο για πρόκληση θορύβου από μουσική, μία για παραβίαση ερυθρού σηματοδότη, τρεις για παράβαση φώτων, οκτώ για φιμέ τζάμια, επτά για μη ορατή πινακίδα αριθμού κυκλοφορίας, μία για στέρηση καθρεπτών, έξι για στέρηση πυροσβεστήρα-φαρμακείου, δύο για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, τέσσερις για ανασφάλιστο όχημα και 23 τρεις άλλες παραβάσεις.

Επίσης, πραγματοποιήθηκαν 40 ακινητοποιήσεις και αφαιρέθηκαν 15 άδειες ικανότητας οδήγησης, καθώς και τα στοιχεία κυκλοφορίας (άδεια και πινακίδα αριθμού κυκλοφορίας) 17 οχημάτων.

Στους παραβάτες οδηγούς επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές ποινές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης