ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Δεν διαφαίνονται ίχνη εγκληματικής ενέργειας στο ζευγάρι των Βρετανών που βρέθηκε νεκρό

Θεσσαλονίκη: Δεν διαφαίνονται ίχνη εγκληματικής ενέργειας στο ζευγάρι των Βρετανών που βρέθηκε νεκρό

Αστυνομικοί 

INTIME NEWS/ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΣΤΕΛΙΟΣ (φωτογραφία αρχείου)

Απομακρύνεται το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας για το ζευγάρι του ηλικιωμένου ζευγαριού από την Βρετανία που βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (12/10) νεκρό και σε προχωρημένη σήψη μέσα στην μονοκατοικία που ενοικίαζαν τα τελευταία εννέα χρόνια, στην περιοχή Σαράντα Εκκλησιές στη Θεσσαλονίκη. 

Τα πρώτα στοιχεία από τον ιατροδικαστή δείχνουν ότι δεν διαφαίνονται ίχνη εγκληματικής ενέργειας στην υπόθεση των ηλικιωμένων, οι σοροί των οποίων βρέθηκαν σε προχωρημένη σήψη.

Οι σοροί, που εντοπίστηκαν από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού -ο οποίος ήταν αυτός που ειδοποίησε τις αστυνομικές αρχές, ανήκουν σε ζευγάρι Βρετανών, έναν άνδρα 74 ετών και μία γυναίκα 72 ετών.

Η 72χρονη βρέθηκε μπρούμυτα, φορώντας μόνο τα εσώρουχα, ενώ ο άνδρας ανάσκελα γυμνός.

Από μαρτυρίες γειτόνων υπάρχουν πληροφορίες ότι η γυναίκα αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα και ο σύζυγος της θέματα με αλκοολισμό.

Ο πρώτος άνθρωπος που αντίκρισε το ζευγάρι νεκρό, ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, περιέγραψε στο newsit.gr τη στιγμή που άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος:

Από την πλευρά του ο ιδιοκτήτης της μονοκατοικίας με δηλώσεις του ανέφερε ότι κάλεσε την αστυνομία χθες το απόγευμα η οποία του είπε να καλέσει κλειδαρά.

Όταν ο ιδιοκτήτης μπήκε στο διαμέρισμα όπως είπε τους βρήκε νεκρούς και κάλεσε την αστυνομία η οποία έφτασε στο σημείο ενώ λίγη ώρα αργότερα έφτασε και ο ιατροδικαστής.

Σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων το ζευγάρι ήταν μοναχικό και είχαν να τους τους δουν περίπου δύο μήνες.