ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Σε ανδρόγυνο ηλικιωμένων Βρετανών ανήκουν οι σοροί που βρέθηκαν σε μονοκατοικία

Αστυνομικός 

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/Eurokinissi

Σε ζευγάρι ηλικιωμένων Βρετανών ανήκουν οι δύο σοροί που βρέθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου (12/10) σε μονοκατοικία στην περιοχή Σαράντα Εκκλησιές στην Θεσσαλονίκη, με το σενάριο εγκληματικής ενέργειας να είναι ανοιχτό. 

Σύμφωνα με το Thestival, οι δυο σοροί ανήκουν σε ανδρόγυνο ηλικιωμένων υπηκόων Μ. Βρετανίας οι οποίοι διέμεναν στην Ελλάδα αρκετά χρόνια.

Την δε μονοκατοικία που διέμεναν επί της οδού Καΐρη την ενοικίαζαν τα τελευταία 9 χρόνια.

Όπως έγινε γνωστό ο ιδιοκτήτης του σπιτιού ο οποίος είχε καιρό να επικοινωνήσει με το ζευγάρι πήγε σήμερα το πρωί από εκεί για να τους αναζητήσει. Χτύπησε την πόρτα αλλά δεν του απάντησε κανείς. Ειδοποίησε την Αστυνομία και κλειδαρά για να ανοίξει την είσοδο.

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τη σορό της γυναίκας στο ισόγειο. Κατέβηκαν στο υπόγειο και βρήκαν τη σορό του άντρα στο υπνοδωμάτιο. Η πόρτα του υπνοδωματίου ήταν κλειστή. Μπροστά της είχε τοποθετηθεί ένα σακ βουαγιάζ. Λειτουργούσε το κλιματιστικό και ο ανεμιστήρας.

Περίοικοι δήλωσαν στο Thestival ότι το ζευγάρι είχε αρκετά συχνά καυγάδες. Αποκλείστηκε το ενδεχόμενο της ληστείας καθώς στο ισόγειο βρέθηκε φάκελος που έγραφε «rent» και είχε τα ενοίκιο του Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ ο ηλικιωμένος άνδρας βρέθηκε νεκρός πάνω στο κρεβάτι, γυμνός.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο άνδρας αντιμετώπιζε προβλήματα αλκοολισμού ενώ η σύζυγος του φέρεται να είχε ψυχολογικά προβλήματα.

Στο σημείο βρίσκεται ιατροδικαστής όπου θα βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα για τα αίτια θανάτου των ηλικιωμένων που βρέθηκαν στην μονοκατοικία σε προχωρημένη σήψη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης