ΕΛΛΑΔΑ

Άγριο επεισόδιο σε σχολείο στο Ηράκλειο: Πατέρας ξυλοκόπησε άλλον πατέρα μπροστά σε παιδιά

Μαθητές σχολείου

INTIME / ΧΗΡΑΣ ΑΧΙΛΛΕΑΣ

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε σε δημοτικό σχολείο του Ηρακλείου Κρήτης, όταν ένας 43χρονος πατέρας δέχθηκε επίθεση από άλλον πατέρα, μέσα στο προαύλιο του σχολικού συγκροτήματος, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, η ιατροδικαστική εξέταση που έγινε, έδειξε 27 επιβεβαιωμένα χτυπήματα, στο κεφάλι, στο πρόσωπο, τη γνάθο και το σώμα, ενώ ο άνδρας έφερε γρατζουνιές στο πρόσωπο και το σώμα, σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής ιστοσελίδας cretapost.gr.

Πώς έγινε το περιστατικό

Το συμβάν, σύμφωνα με την καταγγελία και τη μήνυση που κατατέθηκε, ξεκίνησε όταν η διευθύντρια του σχολείου ζήτησε από τα παιδιά, ανάμεσα στα οποία και το παιδί του δράστη να μην καθυστερούν κατά την προσέλευσή τους στο σχολείο, γιατί η πόρτα πρέπει να κλείνει στις 8.15 πμ.

Τότε ο 42χρονος μετά από μία έντονη στιχομυθία με τη διευθύντρια, ζήτησε να πάρει το παιδί του και να φύγει. Όταν εκείνη του ζήτησε να αποχωρήσει, αντέδρασε. Ο 43χρονος πατέρας, άλλου παιδιού, μπήκε στη μέση για να ηρεμήσει τα πνεύματα.

Ο δράστης του επεισοδίου όμως του ζήτησε να κάνει στην άκρη. Οταν εκείνος αρνήθηκε, άρχισε να τον γρονθοκοπεί, συνεχίζοντας το ξύλο, ακόμη κι όταν το θύμα είχε πέσει κάτω στο έδαφος.

Ο 43χρονος, σύμφωνα με την καταγγελία, κάλεσε την Αστυνομία, ωστόσο ο δράστης είχε εξαφανιστεί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε βάρος του δράστη έχει σχηματιστεί δικογραφία για πρόκληση σωματικών βλαβών με τους αστυνομικούς να τον αναζητούν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης