ΕΛΛΑΔΑ

Οδηγός τρόλεϊ και ταξιτζής «αρπάχτηκαν» στο Σύνταγμα - Σταμάτησε η κυκλοφορία

Ταξί στο Σύνταγμα

EUROKINISSI

Aναστάτωση επικράτησε στην πλατεία Συντάγματος, όταν οδηγός τρόλεϊ, διαπληκτίστηκε με ταξιτζή που σταμάτησε για να επιβιβάσει πελάτες, με τους επιβάτες του τρόλεϊ να κοιτούν από τα παράθυρα έκπληκτοι και ορισμένους από τους περαστικούς να σταματούν, την ώρα που στο σημείο επικράτησε κυκλοφοριακό χάος.

«Με σταμάτησαν δύο κυρίες, ήταν το τρόλεϊ από πίσω μου και επειδή σταμάτησα άρχισε και έβριζε. Χωρίς λόγο, στο Σύνταγμα», είπε ο ταξιτζής, μιλώντας στο Mega.

Πώς έγινε το περιστατικό

Ο οδηγός του τρόλεϊ από την πλευρά του, είπε πως έχασε την ψυχραιμία του, όταν «ο ταξιτζής χώθηκε μπροστά του» και σταμάτησε απότομα, διαγώνια στον δρόμο, «επειδή τον βόλευε».

«Πηγαίνοντας στη στάση στο Σύνταγμα και εγώ ήμουν στη δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας. Το ταξί ήρθε από αριστερά, χωρίς φλας, χωρίς τίποτα, στάθμευσε μπροστά απότομα, λοξά πιάνοντας δύο λωρίδες, τη μπροστινή και τη δεξιότερη και αφού σταμάτησε και άνοιξε η πόρτα μετά έβαλε αλάρμ», είπε ο οδηγός του τρόλεϊ.

Σύμφωνα με τον ταξιτζή, τα πράγματα δεν ξέφυγαν περισσότερο, επειδή ο ίδιος παρέμεινε στη θέση του. «Κλειδώθηκα μέσα στο αυτοκίνητο, φοβήθηκα», είπε ο ίδιος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης