ΕΛΛΑΔΑ

Εύβοια: Πέθανε ο ηλικιωμένος που μαχαιρώθηκε από τον ανιψιό του - Άγνωστα τα κίνητρα του δράστη

Εύβοια: Πέθανε ο ηλικιωμένος που μαχαιρώθηκε από  τον ανιψιό του - Άγνωστα τα κίνητρα του δράστη

Περιπολικό της αστυνομίας

ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ/ ΙΝΤΙΜΕ

Νεκρός από τις πολλαπλές μαχαιριές που δέχθηκε από τον ανιψιό του είναι ο 65χρονος άνδρας που δέχθηκε την επίθεση του 38χρονου μέσα στο σπίτι του το βράδυ της Τρίτης (08/10) στην Χαλκίδα της Εύβοιας, με τα κίνητρα να παραμένουν άγνωστα.

Το 65χρονο θύμα άφησε την τελευταία του πνοή στο γενικό νοσοκομείο Χαλκίδας όπου μεταφέρθηκε μετά τις μαχαιριές που δέχθηκε από τον ανιψιό του ο οποίος και συνελήφθη.

Το χρονικό της τραγωδίας

Σύμφωνα με το evima όλα συνέβησαν το απόγευμα της Τρίτης 8 Οκτωβρίου στο Σπαθάρι του Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων από το χωριό Σπαθάρι ο 38χρονος φέρεται να μπήκε στο σπίτι του θείου του τραυματίζοντας τον με πολλαπλές μαχαιριές.

Όπως δήλωσαν οι κάτοικοι του χωριού ο 65χρονος παρά τις πολλές μαχαιριές κατάφερε και βγήκε από το σπίτι και έφτασε στο καφενείο του χωριού για να ζητήσει βοήθεια.

Αμέσως οι θαμώνες του καφενείου κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον τραυματισμένο άντρα και τον διακόμισε στο κέντρο υγείας Μαντουδίου προκειμένου να του παραστούν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Γενικό νοσοκομείο Χαλκίδας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα.