Μίμης Πλέσσας: Σε λαϊκό προσκύνημα η σορός του - Το μεσημέρι της Τετάρτης η κηδεία
Ο Μίμης Πλέσσας
ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ / INTIME NEWSΣτις τρεις το μεσημέρι της Τετάρτης (09/10), στο Α' Νεκροταφείο Αθηνών τελεστεί η κηδεία του σπουδαίου μουσικοσυνθέτη Μίμη Πλέσσα που πέθανε πλήρης ημερών στις 5 Οκτωβρίου σε ηλικία 100 ετών.
Παράλληλα όπως έγινε γνωστό με ανάρτηση της συζύγου του Λουκίλας Καρρέρ Πλέσσα, η σορός του μεγάλου καλλιτέχνη θα βρίσκεται στο κοιμητήριο από τις 10πμ για όσους επιθυμούν να αποχαιρετήσουν τον τεράστιο μουσικοσυνθέτη.
Συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες, καλλιτέχνες και απλός κόσμος που αγάπησε τα τραγούδια του, θα έχουν την ευκαιρία να πουν το «τελευταίο αντίο» στον μεγάλο δημιουργό, που άφησε ανεξίτηλο το μουσικό σημάδι του.
«Θα αποχαιρετήσουμε τον Λατρεμένο μας Μίμη Πλέσσα την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου στις 15.00 στο Α’ Κοιμητήριο Αθηνών, αναφέρει η σύζυγος του Μίμη Πλέσσα για να συμπληρώσει στην ανάρτηση της στο Facebook: (Όποιος επιθυμεί να αποτίσει φόρο τιμής, ο Μίμης μας θα βρίσκεται εκεί από τις 10πμ)».
Ανακάλυψη - ορόσημο: Εντοπίστηκε «υπερ - ναυαρχίδα» των Βίκινγκς που αλλάζει όσα ξέραμε
14:58
Οι κεντρικοί τραπεζίτες στέκονται στο πλευρό του Τζερόμ Πάουελ
14:46
Νέο άλμπουμ για τον Χάρι Στάιλς - «Μοιάζει με καλωσόρισμα και αντίο ταυτόχρονα»
14:44
Στο Μαξίμου αγρότες από 14 μπλόκα για το διάλογο με Μητσοτάκη - Στο τραπέζι ρεύμα και ρύθμιση χρεών (pics&vid)
14:39