ΕΛΛΑΔΑ

Βίντεο από το άγριο έγκλημα στην Κυψέλη - Τι λένε αυτόπτες μάρτυρες της αιματηρής συμπλοκής

περιπολικό της αστυνομίας

ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ / EUROKINISSI

Σε βίντεο από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας, αποτυπώθηκε η δολοφονική επίθεση χθες το βράδυ, δύο αδελφών που σκότωσαν τον ξάδελφό τους ο οποίος μόλις είχε έρθει από την Αλβανία.

Στο βίντεο από κατάστημα της περιοχής, αποτυπώνεται η στιγμή που τα δύο αδέλφια μαχαιρώνουν το θύμα τους. Λίγο αργότερα ο 17χρονος δράστης και ο 19χρονος συνεργός του παραδίδονται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και αναφέρουν στους αστυνομικούς, ότι έστησαν ενέδρα για να δολοφονήσουν τον ξάδελφό τους γιατί σε ηλικία τεσσάρων ετών, στην Αλβανία, τους είχε κακοποιήσει σεξουαλικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο αδέλφια μόλις έμαθα ότι ο 28χρονος είχε έρθει στην Αθήνα, τον πήραν τηλέφωνο για να βρεθούν δήθεν για να πιούν έναν καφέ και σύμφωνα με την περιγραφή τους, όταν τον συνάντησαν του είπαν για την κακοποίηση που είχαν δεχθεί από αυτόν, στα τέσσερά τους χρόνια. Αμέσως μετά έβγαλαν από την τσέπη τους αναδιπλουμένους σουγιάδες και ο ένας από τους δύο, ο 17χρονος, τον μαχαίρωσε στο λαιμό.

Αμέσως μετά πέταξαν τα μαχαίρια τα οποία όμως βρήκε λίγο αργότερα η αστυνομία και κατευθύνθηκαν στο αστυνομικό τμήμα, όπου παραδόθηκαν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης