ΕΛΛΑΔΑ

Στο εδώλιο 31χρονος για θανάτωση ζώων στο Βόλο - Το πρόστιμο που του επεβλήθη

AP Photo/Evgeniy Maloletka

Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθεται σήμερα ο 31χρονος στον Βόλο που φέρεται να θανάτωσε ζώα συντροφιάς καθώς και για τον τραυματισμό αρκετών άλλων.

Ο 31χρονος δικάζεται σήμερα στο Μονομελές Πλημμελειοδικέιο Βόλου, για τα πλημμελήματα της οπλοχρησίας, της οπλοφορίας και της κατοχής ναρκωτικών.

Υπενθυμίζεται ότι ο συλληφθείς την Παρασκευή το μεσημέρι βρέθηκε ενώπιον των δικαστικών αρχών ζητώντας την αναβολή της δίκης λόγω του ότι απουσίαζε ο συνήγορος υπεράσπισής του.

Αύριο, Τρίτη ο ίδιος θα περάσει το κατώφλι του Ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για τις κακουργηματικού χαρακτήρα πράξεις του σε βάρος αδέσποτων και συγκεκριμένα για τη θανάτωση έξι ζώων, μεταξύ των οποίων μια γάτα την περασμένη Δευτέρα καθώς και ενός σκύλου.

Ήδη στον συλληφθέντα έχει επιβληθεί διοικητικό πρόστιμο 100.000 ευρώ για τις θανατώσεις έξι ζώων και τον τραυματισμό τριών και του έχει ασκηθεί δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για θανατώσεις ζώων κατ’ εξακολούθηση.

Υπενθυμίζεται ότι κατά τη σύλληψη του 31χρονο, στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα χασίς και σχηματίζεται δικογραφία σε βάρος του, καθώς πρόκειται για μη αυτόφωρο αδίκημα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης