ΕΛΛΑΔΑ

Η ανάρτηση του Κώστα Αχ. Καραμανλή από τη γιορτή για τα 50 χρόνια της ΝΔ

Η ανάρτηση του Κώστα Αχ. Καραμανλή από τη γιορτή για τα 50 χρόνια της ΝΔ

Ο Κώστας Αχ. Καραμανλής στη γιορτή για τα 50 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας στη Ρηγίλλης μαζί με τους υπουργούς Κώστα Σκρέκα και Βασίλη Κικίλια.

ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/INTIME NEWS

«Μαζί, ενωμένοι προχωράμε μόνο μπροστά», γράφει ο βουλευτής και πρώην υπουργός Κώστας Αχ. Καραμανλής, σε ανάρτησή του από τη γιορτή στη Ρηγίλλης για τα 50 χρόνια της Νέας Δημοκρατίας.

Δημοσιεύει φωτογραφίες του με στελέχη της κυβέρνησης και του κόμματος αλλά και του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο βήμα της γιορτής.

«Η Νέα Δημοκρατία έρχεται από μακρυά και πηγαίνει πολύ μακριά. Γι’ αυτό είναι η μεγαλύτερη, η πιο ισχυρή και η πιο σταθερή παράταξη της μεταπολιτευτικής μας ιστορίας. Και με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη στο τιμόνι της χώρας μας, συνεχίζουμε να δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για μια Ελλάδα ισχυρή και υπερήφανη», αναφέρει ο Κώστας Αχ. Καραμανλής.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο πρώην πρωθυπουργός και εξάδερφός του Κώστας Καραμανλής, επέλεξε να μην παραβρεθεί στην εκδήλωση για τα 50 χρόνια της ΝΔ, όπως και ο Αντώνης Σαμαράς, γεγονός που σχολιάστηκε τόσο από τους παριστάμενους όσο και από τον ίδιο τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος απευθυνόμενος στο πλήθος ανέφερε: «Σήμερα σας ζητώ να τιμήσουμε όλους τους αρχηγούς μας. Όλους, παρόντες και απόντες».

Ολόκληρη η ανάρτηση του Κώστα Αχ. Καραμανλή

Βρεθήκαμε ξανά όλοι μαζί στην ιστορική Ρηγίλλης, εδώ που ο Κωνσταντίνος Καραμανλης επέλεξε να εγκαθιδρύσει την έδρα της Νέας Δημοκρατίας.

Επιστρέψαμε εδώ όπου η παράταξη μας έδωσε μερικές από τις πιο μεγάλες μάχες, για να τιμήσουμε την ιστορία μας, τους αρχηγούς μας και τους κοινούς αγώνες μας για την πατρίδα μας και τα ιδανικά μας.

Η Νέα Δημοκρατία έρχεται από μακρυά και πηγαίνει πολύ μακριά.

Γι’ αυτό είναι η μεγαλύτερη, η πιο ισχυρή και η πιο σταθερή παράταξη της μεταπολιτευτικής μας ιστορίας.

Και με τον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη στο τιμόνι της χώρας μας, συνεχίζουμε να δημιουργούμε τις προϋποθέσεις για μια Ελλάδα ισχυρή και υπερήφανη.

Μαζί, ενωμένοι προχωράμε μόνο μπροστά.