ΕΛΛΑΔΑ

Σεπόλια: Ανήλικος και 18χρονος διακινούσαν ναρκωτικά έξω από δημοτικό σχολείο

κατασχεμένη κάνναβη

EUROKINISSI (φωτογραφία αρχείου)

Στη σύλληψη δύο νεαρών ατόμων εκ των οποίων ο ένας ανήλικος, οι οποίοι διακινούσαν ναρκωτικά έξω από δημοτικό σχολείο στα Σεπόλια προχώρησαν οι αστυνομικές αρχές της πόλης.

Πρόκειται για έναν 18χρονο από την Αλβανία και έναν 15χρονο από την Πολωνία οι οποίοι πιάστηκαν στα πράσα να πωλούν ναρκωτικά το απόγευμα της Πέμπτης έξω από δημοτικό σχολείο των Σεπολίων.

Επιπλέον, συνελήφθη ένας 34χρονος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών και ένας 52χρονος πατέρας του 15χρονου παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.

Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛΑΣ, έπειτα από διερεύνηση πληροφοριών της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών, σχετικά με τη δράση των 2 νεαρών στην διακίνηση ακατέργαστης κάνναβης στην περιοχή των Σεπολίων και συγκεκριμένα έξωθεν σχολικού συγκροτήματος πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, εντοπίστηκαν οι κατηγορούμενοι και πιστοποιήθηκε η εγκληματική τους δράση.

Ειδικότερα ο 34χρονος εντοπίστηκε να κατέχει αυτοσχέδια συσκευασία που περιείχε ακατέργαστη κάνναβη, την οποία είχε προμηθευτεί λίγο νωρίτερα από τον 15χρονο κατηγορούμενο.

Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους 2 νεαρούς έξω του από το Δημοτικό σχολείο όπου σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην κατοχή τους, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

  • 106 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης,
  • το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ και
  • 2 κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης