ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο κατέληξε 14χρονη - Σκύλος της επιτέθηκε ενώ περίμενε το σχολικό

Σκύλος (φωτογραφία αρχείου)

ΑΠΕ

Σκηνές τρόμου έζησε το πρωί της Παρασκευής (4/10) ένα ανήλικο κορίτσι στο Ηράκλειο της Κρήτης, όταν του επιτέθηκε και το δάγκωσε σκύλος στο πόδι.

Η σοκαριστική επίθεση του σκύλου έγινε σε 14χρονο κορίτσι στην περιοχή των Γουρνών Τεμένους και ενώ περίμενε το σχολικό μαζί με άλλα παιδιά για να πάει στο σχολείο της.

Σύμφωνα με το cretalive η μαθήτρια Γυμνασίου βγήκε το πρωί από το σπίτι της κατευθυνόμενη προς το σχολικό λεωφορείο προκειμένου να μεταβεί, μαζί και με άλλα παιδιά, στο σχολείο της.

Ξαφνικά και απρόκλητα, όπως καταμαρτυρούν περίοικοι που βρέθηκαν μπροστά στο συμβάν, ένας μεγάλος σκύλος όρμησε κατά πάνω της και την δάγκωσε στο πόδι. Αμέσως επικράτησε πανικός με το κορίτσι να μεταφέρεται στο νοσοκομείο, από όπου έλαβε εξιτήριο το μεσημέρι της ίδιας μέρας, αφού παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και χορηγήθηκε αντιβίωση για τις επόμενες ημέρες.

Αμέσως στο σημείο έσπευσε η ΕΛ.ΑΣ. για την καταγραφή του συμβάντος, καθώς και υπάλληλοι του Κυνοκομείου Ηρακλείου προς αναζήτηση του σκύλου, για να διαπιστωθεί σε πρώτη φάση αν είναι αδέσποτος ή αν φέρει τσιπ ώστε να αναζητηθεί ο ιδιοκτήτης του.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης