ΕΛΛΑΔΑ

Λαμία: Νεκρός 56χρονος οδηγός από σφοδρή σύγκρουση ΙΧ με λεωφορείο του ΚΤΕΛ Φθιώτιδας

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Πέμπτης (3/10) στον δρόμο Λαμίας – Στυλίδας, κοντά στις στροφές της Αγίας Παρασκευής, στο σημείο όπου βρίσκεται το νεκροταφείο.

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Lamia report, λεωφορείο του ΚΤΕΛ Φθιώτιδας κατευθυνόταν προς τη Λαμία και συγκρούστηκε με Ι.Χ. που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα.

Το λεωφορείο του ΚΤΕΛ που εκτελούσε δρομολόγιο Πελασγία - Λαμία κινούνταν στο ρεύμα προς Λαμία, όταν ο οδηγός του Ι.Χ. που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση έχασε τον έλεγχο στη στροφή, πάτησε αρχικά δεξιά στο χώμα και στη συνέχεια το αυτοκίνητο ανεξέλεγκτο πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και καρφώθηκε στο μπροστινό μέρος του λεωφορείου.

Ο 56χρονος οδηγός του Ι.Χ., κάτοικος της κοινότητας Αγίας Παρασκευής, έπεσε με δύναμη στο μπροστινό μέρος του λεωφορείου και δυστυχώς απεγκλωβίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του. Λίγο αργότερα οι γιατροί στο νοσοκομείο Λαμίας επιβεβαίωσαν το μοιραίο.

Ο οδηγός του λεωφορείου όπως είπε στο LamiaReport βγήκε όσο μπορούσε δεξιά και το ακινητοποίησε για να αποφύγει το Ι.Χ. χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρει.

Στο λεωφορείο επέβαιναν 15 περίπου άτομα, εκ των οποίων μία γυναίκα τραυματίστηκε ελαφρά στο χέρι και διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΓΝ Λαμίας.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η Τροχαία Λαμίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης