ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: 31χρονος φέρεται να ομολόγησε τις θανατώσεις δύο ζώων - Οδηγείται στη δικαιοσύνη

Βόλος: 31χρονος φέρεται να ομολόγησε τις θανατώσεις δύο ζώων - Οδηγείται στη δικαιοσύνη

Γάτα (φωτογραφία αρχείοιυ)

INTIME NEWS / ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Χειροπέδες πέρασαν σε 31χρονο άνδρα στον Βόλο οι αστυνομικές αρχές για την θανάτωση δύο ζώων με τον φερόμενο δράστη να οδηγείται σήμερα στην δικαιοσύνη.

Ο 31χρονος σύμφωνα με τον Taxydromo, βρίσκεται στα χέρια της αστυνομίας από χθες το απόγευμα και φέρεται να έχει «ταυτοποιηθεί» από τις αρχές ως ο βασικός ύποπτος για τη «σφαγή» αδέσποτων ζώων στην πόλη του Βόλου, με τελευταίο του θύμα να είναι το μικρό γατάκι, που δέχτηκε επίθεση και θανατώθηκε τη Δευτέρα το βράδυ, στην οδό Αγ. Νικολάου.

Ο 31χρονος φέρεται να ομολόγησε τη θανάτωση τουλάχιστον δύο ζώων, ενώ οι αρχές εκτιμούν πως όσο ξετυλίγεται το κουβάρι με την εμπλοκή του, τα στοιχεία που θα δούνε το φως της δημοσιότητας ενδεχομένως να είναι συγκλονιστικά, αναφορικά με τη δράση του.

Ο άνδρας επέστρεφε χθες το απόγευμα στο σπίτι του, όταν έξω από την οικία όπου μένει στο κέντρο του Βόλου οι αστυνομικές αρχές του είχαν στήσει «μπλόκο».

Τον προσήγαγαν αμέσως στην Ασφάλεια Βόλου όπου και κρατείται, μέχρι σήμερα που θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα, ο οποίος χθες εξέδωσε ένταλμα σύλληψης, έχοντας ήδη ασκήσει δίωξη σε βαθμό κακουργήματος.

Χθες οι αστυνομικοί του φόρεσαν χειροπέδες επίσης για κατοχή ναρκωτικών, καθώς πάνω του βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες.

Οι έρευνες των αρχών, πλέον, στρέφονται στο ενδεχόμενο εάν ο συγκεκριμένος άνδρας που ταυτοποιήθηκε ότι είναι ο άνδρας που τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι το γατάκι στην οδό Αγ. Νικολάου τη Δευτέρα το βράδυ, είναι ο ίδιος που τις τελευταίες εβδομάδες κατάφερε τραύματα με μαχαίρια και με αιχμηρά αντικείμενα και σε δεκάδες άλλα ζώα στην περιοχή του Βόλου.

Πάντως ο φερόμενος ως δράστης, στο προφίλ του στα κοινωνικά δίκτυα πόζαρε αγκαλιά με τετράποδο.