ΕΛΛΑΔΑ

Αγρίνιο: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται 21χρονος που μαχαίρωσε 20χρονο

Αγρίνιο: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας κατηγορείται 21χρονος που μαχαίρωσε 20χρονο

Περιπολικό της αστυνομίας

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ/Eurokinissi

Αντιμέτωπος με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας βρίσκεται 21χρονος νεαρός ο οποίος μαχαίρωσε στην κοιλιά 20χρονο κατά την διάρκεια συμπλοκής τους στο Αγρίνιο, το μεσημέρι της Τετάρτης.

Σύμφωνα με το Agrinionews.gr χθες το βράδυ συνελήφθη ο 21χρονος ο οποίος φέρεται να εμπλέκεται στο αιματηρό επεισόδιο που συνέβη το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, Τετάρτη 2 Οκτωβρίου.

Η συμπλοκή σημειώθηκε στην οδό Παναιτωλικού, στην περιοχή του Ιερού Ναού (νέου) Αγίου Χριστοφόρου όπου 20χρόνος φέρεται να μαχαιρώθηκε στην κοιλιά και διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο Αγρινίου όπου νοσηλεύεται αφου υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση. Ευτυχώς δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Κατηγορητήριο αντιμετωπίζει και ο ίδιος ο παθών καθώς φέρεται να χτύπησε σε κεφάλι και μάτι τον 21χρονο με αιχμηρό αντικείμενο. Για απειλή και εξύβριση συνελήφθη και ο αδερφός του 20χρονου.

Φέρεται αίτιο της συμπλοκής των νεαρών να ήταν προσωπικοί λόγοι ενώ είχε προηγηθεί επεισόδιο και το βράδυ της περασμένης Τρίτης.

Στο σπίτι του 21χρονου που κατηγορείται για απόπειρα φόνου εντοπίστηκε το μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποίησε και η δικογραφία που σχηματίστηκε αφορά και σε παράβαση του Νόμου περί όπλων.