ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Κάνναβη και κοκαίνη στην κατοχή δύο διακινητών - Κατασχέθηκε ποσότητα 9,5 κιλά

Χρήματα και κάνναβη που βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών

Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης

Στη σύλληψη δύο ανδρών που κατείχαν και διακινούσαν ποσότητες ναρκωτικών προχώρησαν οι αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών Δράμας.

Στην κατοχή των δύο συλληφθέντων βρέθηκαν πάνω από 9,5 κιλά κατεργασμένης κάνναβης και ποσότητα κοκαΐνης.

Η σύλληψη έγινε από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του τμήματος Ασφάλειας Δράμας και σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της αποθήκευσης και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της γενικής περιφερειακής αστυνομικής διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης στο πλαίσιο αξιοποίησης πληροφοριών σχετικά με διακίνηση κάνναβης στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, πραγματοποιήθηκε συντονισμένη επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας οι αστυνομικοί εντόπισαν τον έναν δράστη να παραδίδει στον δεύτερο μία σακούλα με κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα), βάρους 4 κιλών και 281 γραμμαρίων.

Σε έρευνα που ακολούθησε σε οικία - χώρο απόκρυψης των ναρκωτικών, βρέθηκαν επίσης, κατεργασμένη κάνναβη (σοκολάτα) βάρους 5 κιλών και 378 γραμμαρίων, μία συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 6,5 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Κατασχέθηκαν συνολικά 9 κιλά και 659 γραμμάρια κάνναβης, η ποσότητα κοκαΐνης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας, το χρηματικό ποσό των 1.850 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ τη προανάκριση ενεργεί το τμήμα Ασφάλειας Δράμας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης