ΕΛΛΑΔΑ

Κέρκυρα: Ομολόγησε τη δολοφονία του 68χρονου η σύζυγός του

Περιπολικό της αστυνομίας

ΑΠΕ -ΜΠΕ (φωτογραφία αρχείου)

Τη δολοφονία του 68χρονου στην Κέρκυρα ομολόγησε η σύζυγός του η οποία είχε προσαχθεί στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας του νησιού.

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα κίνητρα που την οδήγησαν σε αυτή την πράξη.

Ωστόσο σύμφωνα με το corfunews.gr το ζευγάρι είχε κατά καιρούς απασχολήσει τις αρχές για θέματα ενδοοικογενειακής βίας.


Ειδικότερα, κατά την αυτοψία, στον περιβάλλοντα χώρο του σπιτιού, οι αστυνομικοί εντόπισαν μέσα σε κάδο απορριμμάτων μία σακούλα η οποία περιείχε ρούχα της 11χρονης κόρης του ζευγαριού γεμάτα αίματα καθώς και ένα μαχαίρι.

Το πρώτο ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί είναι πώς γέμισαν τα ρούχα της μικρής με αίματα και το δεύτερο είναι αν το μαχαίρι που εντοπίστηκε είναι το μαχαίρι του εγκλήματος.

Το χρονικό και η ενδοοικογενειακή βία

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου όταν, περίπου στις 3.30 η κόρη του κάλεσε τις Αρχές και ανέφερε ότι ο πατέρας της επέστρεψε πριν λίγο στο σπίτι τους που βρίσκεται στο Πέραμα και είναι σοβαρά τραυματισμένος, πιθανόν μαχαιρωμένος και έχει χάσει τις αισθήσεις του.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί όπου βρήκαν τον άνδρα πεσμένο στο πάτωμα της κρεβατοκάμαρας, σε ύπτια θέση, γυμνό με τραύμα κάτω από την αριστερή κλείδα.

Στον χώρο εκτός από την κόρη του, βρισκόταν και η σύζυγος του 68χρονου, ενώ, όπως προέκυψε από την έρευνα το ζευγάρι έχει απασχολήσει τις Αρχές τα τελευταία δύο χρόνια για θέματα ενδοοικογενειακής βίας.

Τα περαστικά ήταν τρία. Το πρώτο το 2022 όταν ο άνδρας έκανε μήνυση στην σύζυγο για ενδοοικογενειακή βία, και τα άλλα δυο το 2024 τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο με μηνύσεις και των δυο.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης