ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Ανήλικοι κράτησαν «όμηρο» 14χρονο στις τουαλέτες του σχολείου και τον βιντεοσκοπούσαν

Σχολική αίθουσα 

ΑΠΕ/ΜΠΕ (φωτογραφία αρχείου)

Απίστευτο περιστατικό ενδοσχολικής βίας με δράστες δύο 14χρονους και θύμα συνομήλικο τους, σημειώθηκε στις τουαλέτες σχολείου στην Τούμπα Θεσσαλονίκης. 

Σύμφωνα με την καταγγελία που έγινε στην αστυνομία το πρωί της 25ης Σεπτεμβρίου ο 14χρονος μαθητής γυμνασίου έζησε στιγμές τρόμου στα χέρια τριών συμμαθητών του.

Σύμφωνα με το thestival τρεις 14χρονοι εγκλώβισαν τον έφηβο στις τουαλέτες του σχολείου κρατώντας τον όμηρο με τον ένα εξ αυτών να φέρεται να βιντεοσκοπούσε τα όσα αποτρόπαια συνέβαιναν.

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, τα κινητά των τριών 14χρονων κατασχέθηκαν και θα ερευνηθούν από την Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος. Οι τρεις νεαροί έχουν συλληφθεί και θα οδηγηθούν στις Εισαγγελικές αρχές.

Η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης

Στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Τούμπας – Τριανδρίας συνέλαβαν τρείς νεαρούς για τα κατά περίπτωση αδικήματα της Παράνομης κατακράτησης κατά συναυτουργία, απειλής κατά συναυτουργία, παραβίασης του απορρήτου της τηλεφωνικής Επικοινωνίας & της προφορικής συνομιλίας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, πρωινές ώρες της (25-09-2024), εντός τουαλέτας σχολείου όπου φοιτούν, οι τρεις νεαροί εγκλώβισαν από κοινού τον παθόντα συμμαθητή τους στερώντας του την ελευθερία και απειλώντας τον, ενώ ένας απ’ αυτούς, με τη συνδρομή και των υπολοίπων, κατέγραψε την πράξη τους με κινητό τηλέφωνο.

Κατασχέθηκαν τα τρία κινητά τηλέφωνα των δραστών, τα οποία θα ερευνηθούν από την Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης