ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: Μητέρα «πλήρωσε» ακριβά το χαστούκι στην 8χρονη κόρη της - Η αιτία του επεισοδίου

Βόλος: Μητέρα «πλήρωσε» ακριβά το χαστούκι στην 8χρονη κόρη της - Η αιτία του επεισοδίου

Δικαστική αίθουσα

INTIME (φωτογραφία αρχείου)

Σε ποινή φυλάκισης 6 μηνών με αναστολή, καταδικάστηκε μια 30χρονη μητέρα στον Βόλο, για το χαστούκι που έριξε στην 8χρονη κόρη της η οποία δεν ήθελε να πάει σχολείο. 

Η 30χρονη γυναίκα κάθισε στο εδώλιο του κατηγορουμένου του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη σε βάρος ανηλίκου.

Όπως αναφέρει το gegonota news, το περιστατικό συνέβη το πρωί της Τετάρτης στο σπίτι όπου διαμένουν η ίδια με τον σύζυγό της και τα τρία ανήλικα παιδιά τους. Εκείνο το πρωινό, ο σύζυγός της είχε φύγει για δουλειά, ο 13χρονος γιος τους για το σχολείο και η 30χρονη ειχε μείνει στο σπίτι με τις δύο ανήλικες κόρες.

Όπως αναφέρθηκε η ένταση εκδηλώθηκε όταν η 8χρονη κόρη της δεν ήθελε να σηκωθεί από το κρεβάτι και να πάει στο σχολείο, γεγονός που εξόργισε την μητέρα και έφτασε σε σημείο να χαστουκίσει την ανήλικη.

Η 30χρονη ελάχιστη ώρα αργότερα, τηλεφώνησε στον σύζυγό της και του εξήγησε ότι μόλις είχε μαλώσει με τα παιδιά που έκλαιγαν με αναφιλητά.

Εκείνος, μέσω τηλεφώνου και μεταξύ της έντασης και του πανικού, νόμιζε πως την άκουσε να λέει ότι θα σκοτώσει τα παιδιά τους και έντρομος, κάλεσε την αστυνομία.

Πριν ειδοποιήσει τις Αρχές, ο σύζυγος της κατηγορουμένης επικοινώνησε τηλεφωνικά με μία οικογενειακή φίλη, από την οποία ζήτησε να πάει στο σπίτι τους προκειμένου να δει τι είχε συμβεί. Εκείνη, κατέθεσε ενώπιον του δικαστηρίου πως, μόλις έφθασε στο σπίτι, είδε τα παιδιά να κλαίνε και να της λένε ότι μάλωσαν με την μαμά τους.

Από την πλευρά του ο σύζυγος της 30χρονης, κατέθεσε πως η κόρη τους είχε χτυπηθεί στο ένα μάγουλο, ακριβώς κάτω από το μάτι.

Σύμφωνα με τον ίδιο, είναι η πρώτη φορά που συνέβαινε κάτι τέτοιο μεταξύ της συζύγου του και των παιδιών τους, ενώ συμπλήρωσε πως η 30χρονη, πριν ενάμιση χρόνο, είχε προσβληθεί από τον Covid-19 και λάμβανε φαρμακευτική αγωγή για το στρες, ωστόσο έχει εδώ και καιρό σταματήσει τα φάρμακα.

Η ίδια ισχυρίστηκε πως ήταν η πρώτη φορά που σήκωσε το χέρι της και χτύπησε παιδί, ενώ το περιστατικό το απέδωσε στο ότι βγήκε εκτός εαυτού όταν άκουσε ότι η 8χρονη δεν ήθελε να πάει σχολείο.