ΕΛΛΑΔΑ

Το κρίσιμο δεύτερο 24ωρο για την υγεία της Μαρινέλλας - Παραμένει σταθερή η κατάστασή της

Η σπουδαία ερμηνεύτρια Μαρινέλλα

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Το δεύτερο κρίσιμο 24ωρο για την υγεία η Μαρινέλλας , που νοσηλεύεται σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, μετά το εγκεφαλικό επεισόδιο που υπέστη στη σκηνή του Ηρωδείου, διανύουμε σήμερα και οι γιατροί θα εκτιμήσουν με μεγαλύτερη ακρίβεια την πορεία ανάρρωσής της

Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, η κατάσταση της σπουδαίας ερμηνεύτριας χαρακτηρίζεται κρίσιμη αλλά κλινικά σταθερή.

Σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζεται με συντηρητική αγωγή, καθώς οποιαδήποτε άλλη παρέμβαση, δεν ενδείκνυται επί του παρόντος.

Το ιατρικό ανακοινωθέν

«Η κα. Παπαδοπούλου Κυριακή (Μαρινέλλα) νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ λόγω εκτεταμένης ενδοεγκεφαλικής αιμορραγίας. Παραμένει κλινικά σταθερή. Η κατάστασή της είναι κρίσιμη», σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν.

Η μεγάλη Ελληνίδα ερμηνεύτρια έχασε τις αισθήσεις της πάνω στη σκηνή, λίγη ώρα μετά την έναρξη της Συναυλίας της στο κατάμεστο Ηρώδειο και ενώ ερμήνευε το τρίτο τραγούδι του προγράμματος.

Στο ιδιωτικό θεραπευτήριο στο Μαρούσι όπου νοσηλεύεται, βρίκονται η κόρη της με την εγγονή της, που έφτασαν από την πρώτη στιγμή μαζί με οικεία πρόσωπα, ενώ συρρέουν συνεργάτες, θαυμαστές και φίλοι για να εκφράσουν την αγωνία τους.

Η στιγμή που η Μαρινέλλα κατέρρευσε επί σκηνής:

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης