ΕΛΛΑΔΑ

Θεσπρωτία: Απείλησε τον γείτονα του με όπλο για τα χωράφια

Θεσπρωτία: Απείλησε τον γείτονα του με όπλο για τα χωράφια

Περιπολικό της αστυνομίας

EUROKINISSI (φωτογραφία αρχείου)

Στα χέρια των αστυνομικών αρχών Ηγουμενίτσας βρίσκεται ένας ενήλικας που απείλησε με όπλο τον γείτονα του εξαιτίας των κτηματικών διαφορών που έχουν. 

Το επεισόδιο σύμφωνα με την ΕΡΤ έγινε το απόγευμα της Κυριακής (15/09), στον κάμπο της Κεστρίνης Θεσπρωτίας.

Ο καταγγέλων έσπευσε στο στο Αστυνομικό Τμήμα Ηγουμενίτσας, αναφέροντας ότι κάτοικος της περιοχής και γείτονάς του τον απείλησε με όπλο.

Οι δύο άνδρες, που έχουν χωράφια στην ίδια περιοχή, φαίνεται πως έχουν συχνές και έντονες συγκρούσεις. Η αστυνομία έφτασε άμεσα στο σημείο και συνέλαβε τον κατηγορούμενο, ανακαλύπτοντας ότι το όπλο ήταν άδειο και δεν βρέθηκαν κάλυκες, δείγμα ότι χρησιμοποιήθηκε μόνο για εκφοβισμό.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι δύο γείτονες έρχονται σε αντιπαράθεση. Δύο μήνες πριν, ο δράστης είχε επιτεθεί στον ίδιο άνδρα με πέτρα στο κεφάλι, περιστατικό για το οποίο είχε ξανά συλληφθεί μετά από μήνυση του θύματος.

Ο κατηγορούμενος κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσπρωτίας και θα παρουσιαστεί αύριο στο δικαστήριο στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για απειλή και παραβίαση του νόμου περί όπλων.