ΕΛΛΑΔΑ

Εξαφάνιση 14χρονης από χώρο παιδικής προστασίας στο Μοσχάτο

Εξαφάνιση 14χρονης από χώρο παιδικής προστασίας στο Μοσχάτο

Το σήμα του «Χαμόγελο του Παιδιού»

EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρχές από την εξαφάνιση 14χρονης από χώρο παιδικής προστασίας από την περιοχή του Μοσχάτου, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι η ανήλικη μπορεί να βρίσκεται στην περιοχή της Πάτρας.

Την εξαφάνιση της Μανουέλας Ν. ηλικίας 14 ετών από το Μοσχάτο γνωστοποίησε το «Χαμόγελο του Παιδιού» με ανακοίνωσή του το βράδυ του Σαββάτου το οποίο προχώρησε στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Missing Kid Alert, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν σοβαροί λόγοι που θέτουν τη ζωή της ανήλικης σε κίνδυνο.

Όπως ανακοίνωσε το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την εξαφάνιση, τα ίχνη της 14χρονης Μανουέλας Ν. χάθηκαν βραδινές ώρες της Παρασκευής 13 Σεπτεμβρίου από χώρο παιδικής προστασίας στο Μοσχάτο.

Υπάρχουν πληροφορίες πως η 14χρονη μπορεί να βρίσκεται στην περιοχή της Πάτρας.

Η Μανουέλα Ν. έχει ύψος 1.68 μ. και είναι αδύνατη, έχει καστανά μάτια και μαύρα μακριά μαλλιά.

Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη μπλούζα με πράσινα σχέδια, μαύρο σορτς και αθλητικά παπούτσια.

Έχει μαζί της μαύρη σχολική τσάντα. Επίσης, φοράει σιδεράκια.

Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας, αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app όπου υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

xamogelo paidioy exafanisi moschato

Το 14χρονο κορίτσι που εξαφανίστηκε από το Μοσχάτο

Χαμόγελο του Παιδιού