ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Σμύρνη: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στην 43χρονη που σκότωσε τον αδελφό της

Αστυνομικοί στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Nίκος Ραζής / CNN Greece

Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση ασκήθηκε στην 43χρονη που ομολόγησε ότι δολοφόνησε τον 46χρονο αδερφό της μετά από λογομαχία για ένα ποτήρι νερό.

Αντιμέτωπη με βαριές κατηγορίες βρίσκεται η αδελφή του 46χρονου άνδρα που βρέθηκε νεκρός στο σπίτι τους.

Η γυναίκα, αθλήτρια των Special Olympics, φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία του αδελφού της, με την εισαγγελία να ασκεί ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Η κατηγορούμενη, η οποία αντιμετωπίζει νοητικά και ψυχιατρικά προβλήματα, κατηγορείται για ενδοοικογενειακή επικίνδυνη σωματική βλάβη, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία και παραπέμφθηκε στον ανακριτή για περαιτέρω διερεύνηση της υπόθεσης και έλαβε προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία της.

Για ένα ποτήρι νερό

Αργά χθες (13/9) το βράδυ, η 43χρονη κάτω από ειδικούς χειρισμούς των έμπειρων στελεχών του Ανθρωποκτονιών ομολόγησε το έγκλημα της. «Με αυτό το μαχαίρι τον χτύπησα», σύμφωνα με πληροφορίες, είπε στους αστυνομικούς και υπέδειξε το μαχαίρι με το οποίο έκανε την πράξη της.

«Το έπλυνα στο μπάνιο και το έβαλα στη θέση του», φέρεται να ήταν τα επόμενα λόγια της ενώ, ύστερα από πολλές ώρες προσπαθειών των αστυνομικών, σύμφωνα με πληροφορίες, η 43χρόνη είπε ότι ο λόγος που έγινε ήταν γιατί «μου ζήτησε νερό, τσακωθήκαμε, δεν κατάλαβα τι έγινε».

Ο δήμος της Νέας Σμύρνης φέρεται να είχε βάλει την γυναίκα να εργάζεται στο γήπεδο μπάσκετ.

Σύμφωνα με πληροφορίες θα οριστεί πραγματογνώμονας για την ψυχική της κατάσταση. Η 43χρόνη ζούσε με τον αδελφό της στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου, όπου έγινε το φονικό, από την παιδική τους ηλικία.

Στην ομολογία της είπε σύμφωνα με πληροφορίες: «Μου ζήτησε ένα ποτήρι νερό τσακωθηκαμε και τον χτύπησα με το μαχαίρι. Μετά έπλυνα το μαχαίρι στο μπάνιο και το έβαλα στον νεροχύτη», ενώ φέρεται να υπέδειξε το μαχαίρι του εγκλήματος στους αστυνομικούς.

Υπενθυμίζεται ότι η 43χρονη ήταν αυτή που ενημέρωσε την Κοινωνική Υπηρεσία του Δήμου Νέας Σμύρνη για τον θάνατο του αδερφού της. Αρχικά δεν ήταν ξεκάθαρο εάν πρόκειται για δολοφονία αλλά ο ιατροδικαστής που εξέτασε τον 46χρονο αποφάνθηκε πως πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Ο 46χρονος βρέθηκε νεκρός την Παρασκευή (13/9) το μεσημέρι στο διαμέρισμά τους με την αδελφή του η οποία είχε μπει στο κάδρο των υπόπτων από την Αστυνομία και είχε προσαχθεί για ανάκριση να ομολογεί το έγκλημα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης