ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Στην ανακρίτρια ο 46χρονος οδηγός που παρέσυρε ζευγάρι και το παιδί τους στην Θέρμη

pexels

Στην 3η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης οδηγήθηκε πριν από λίγο για να απολογηθεί ο 46χρονος που κατηγορείται ότι οδηγώντας υπό την επήρεια αλκοόλ παρέσυρε και τραυμάτισε το αντρόγυνο και το δύο ετών παιδάκι τους, καθώς περπατούσαν σε περιοχή της Θέρμης, στη Θεσσαλονίκη.

Εις βάρος του απαγγέλθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και κρατείται από την περασμένη Τετάρτη, όταν συνέβη το τραγικό συμβάν

Οι δύο μετρήσεις στις οποίες υπεβλήθη από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Θέρμης έδειξαν ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ πάνω από το επιτρεπτό όριο οδήγησης και συγκεκριμένα 0,64 και 0,75 mg/l, αντίστοιχα.

Σύμφωνα δε, με ανακοίνωση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ. δεν ήταν η πρώτη φορά που καταλαμβάνεται να οδηγεί υπό την επήρεια οινοπνεύματος, καθώς από το ιστορικό του προέκυψαν ανάλογες παραβάσεις για το σύνολο των οποίων του είχαν επιβληθεί τα προβλεπόμενα διοικητικά μέτρα και πρόστιμα.

Διασωληνωμένοι οι δύο γονείς

Την ίδια ώρα, και σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από πηγές του Νοσοκομείου «Παπαγεωργίου», οι δύο γονείς εξακολουθούν να νοσηλεύονται διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παπαγεωργίου. Η κατάσταση του 37χρονου κρίνεται κρίσιμη, ενώ κρίσιμη αλλά σταθερή χαρακτηρίζεται η κατάσταση της 34χρονης, η οποία υπεβλήθη, το τελευταίο 24ωρο, σε επέμβαση διακοπής της εγκυμοσύνης της και αφαίρεσης του εμβρύου που κυοφορούσε στον 5ο μήνα (κρίθηκε απαραίτητη από τους γιατρούς λόγω αρνητικών παλμών του εμβρύου).

Το 2 ετών παιδί τους νοσηλεύεται σε απλή κλίνη στην Παιδοχειρουργική Κλινική του ίδιου νοσοκομείου.

Το ζευγάρι, μόνιμοι κάτοικοι Βελγίου, βρίσκονταν στη Θεσσαλονίκη, πιθανότατα για διακοπές και μετέβησαν στην περιοχή για να νοικιάσουν αυτοκίνητο. Ενώ περπατούσαν στην άκρη του δρόμου, και οι τρεις τους παρασύρθηκαν από το διερχόμενο όχημα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

× Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τους Όρους Χρήσης